Close

Strona 23 z 73 PierwszyPierwszy ... 13212223242533 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 725
    Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

O rany ze mnie się śmiali. Zakładasz konto po serial do 7. Robisz upgrade w sklepie i tyle. No prościej juz nie można.

Wysłane listem poleconym

Domyślnie

Wiecie, co? Wypadaloby kupic gazetke jak juz bierzecie program za free. Program jest za free nie dla szperaczy internetowych a dla ich czytelnikow. Prosze, czytajcie ze zrozumieniem "Readers of the Digital Photographer magazine are entitled to download the full version Capture One Express 7"

Domyślnie

Odpowiem po żołniersku
    1. Po wbiciu danych, i odpowiedzeniu na pytanko DOSTAŁEM na maila kod do 7 ki
    2. W tejże 7 klikam na "check upgarde" i wyskakuje okienko widoczna na załączonym screenie
    3. po kliknięciu na wersję 8.2 ładuje mi stronkę do ZAKUPU PEŁNEJ WERSJI , A NIE UPGRADE ZA 60 OJRO !
    No już dokładniej nie dam rady
    ff

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gALL Zobacz posta
    Wiecie, co? Wypadaloby kupic gazetke jak juz bierzecie program za free. Program jest za free nie dla szperaczy internetowych a dla ich czytelnikow. Prosze, czytajcie ze zrozumieniem "Readers of the Digital Photographer magazine are entitled to download the full version Capture One Express 7"
    Ok chętnie kupię !
    Tylko problem nie znika
    ff

Domyślnie

Nie robisz upgrade z programu! 7 w ogóle nie instalujesz. Z kodem logujesz sie na konto w phaseone.com i tam kupujesz upgrade do wersji 8 pro. Wtedy dostajesz nowy kod do 8, te ściągasz i instalujesz, wpisujesz kod i po robocie.

Podziękował, działa na moim starym kompie szybciej niz rawtherapee.
    Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Oszczędny w słowach Awatar sonicq
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

A z innej beczki, jak na tym samym kompie zaktualizuję system, w sensie Windowsa, to dla tego programu jest to już użycie licencji na innym komputerze? Szukałem ale znaleźć nie mogę. Bo planuję przesiadką z Win 7 na 8 i się zastanawiam czy sobie nie strzelę w stopę instalując teraz C1 na Win 7 a później ponownie chcąc zainstalować na Win8. Może ktoś miał podobny przypadek i wie.

Póki co wczoraj triala 8 zainstalowałem i się bawimy. Kluczyk z v7 już czeka.

@grzegorzant wejdz na stronę Phase One. Tam się zarejestruj. Dodaj swój klucz który otrzymałeś dla wersji 7. Później na stronie zakupu tam są 3 zakładki, może je przeoczyłeś tak wnioskuję, wybierz tę trzecią - tam są aktualizacje. Dla swojej aktualnej licencji z v7 wybiesz upgrade do v8 i pewnie uzyskasz niższą cenę. Nie robiłem jeszcze tego ale tak wnioskuję po postach i tym co na stronie. Może to pomoże. W razie czego zawróć do postów wcześniej gdy zacząłeś pytać i na chłodno przeczytaj wszystko co Ci podpowiadali raz jeszcze. Bo chyba za szybko chcesz to ogarnąć i dalej jesteś przekonany że zrobisz upgrade przez program
    Ostatnio edytowane przez sonicq ; 23-04-2015 o 08:36

Domyślnie

Ok wziąłem valium i zasysam
    ff

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sonicq Zobacz posta
    A z innej beczki, jak na tym samym kompie zaktualizuję system, w sensie Windowsa, to dla tego programu jest to już użycie licencji na innym komputerze? Szukałem ale znaleźć nie mogę. Bo planuję przesiadką z Win 7 na 8 i się zastanawiam czy sobie nie strzelę w stopę instalując teraz C1 na Win 7 a później ponownie chcąc zainstalować na Win8. Może ktoś miał podobny przypadek i wie.

Póki co wczoraj triala 8 zainstalowałem i się bawimy. Kluczyk z v7 już czeka.

@grzegorzant wejdz na stronę Phase One. Tam się zarejestruj. Dodaj swój klucz który otrzymałeś dla wersji 7. Później na stronie zakupu tam są 3 zakładki, może je przeoczyłeś tak wnioskuję, wybierz tę trzecią - tam są aktualizacje. Dla swojej aktualnej licencji z v7 wybiesz upgrade do v8 i pewnie uzyskasz niższą cenę. Nie robiłem jeszcze tego ale tak wnioskuję po postach i tym co na stronie. Może to pomoże. W razie czego zawróć do postów wcześniej gdy zacząłeś pytać i na chłodno przeczytaj wszystko co Ci podpowiadali raz jeszcze. Bo chyba za szybko chcesz to ogarnąć i dalej jesteś przekonany że zrobisz upgrade przez program
    Banalna sprawa.
    Na stronie Phase One wyrejestrowujesz wcześniejszą rejestrację i znowu masz dwie licencje do zarejestrowania.
    I możesz to zmieniać, chyba bez ograniczeń.
    http://www.phaseone.com/search/artic...4&languageid=1

Oszczędny w słowach Awatar sonicq
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Dokładnie o to mi chodziło. Dzięki.

Domyślnie

hoho wiedzę lekko ożywiłem atmosferę wczorajszym wpisem
    a C1 jest świetnym programem.

Strona 23 z 73 PierwszyPierwszy ... 13212223242533 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów