Do wszystkiego dzisiaj musi być sponsor. Jeszcze chwila i po mszy ksiądz będzie mówił: "Dzisiejsza msza święta była sponsorowana przez __________" - oczywiście żartuję
Zrzuta na paliwo, łopaty w dłoń i do roboty![]()
Szukaj
Do wszystkiego dzisiaj musi być sponsor. Jeszcze chwila i po mszy ksiądz będzie mówił: "Dzisiejsza msza święta była sponsorowana przez __________" - oczywiście żartuję
Zrzuta na paliwo, łopaty w dłoń i do roboty![]()
Ostatnio edytowane przez spiritus ; 15-04-2015 o 00:29
Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N85/1.8s || SB-600 || YN560
ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
>>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<
Fajny temat. Co do mojego hobby to oprócz fotografii:
- sporty walki (boks, ufc, mma)
- motocykle
- muzyka ( blues, metal, rock, klasyka, jazz, elektroniczna)
- sprzęt hi fi itd.
- góry, rowery górskie
- od dwóch tygodni spełniłem kolejne swoje hobby czyli kupiłem psa
W życiu piękne są tylko chwile.......
Moje hobby oprócz fotografii to militaria i czytanie ksiażek![]()
Znalazłem ten ciekawy temat i postanowiłem się dopisać.
Moje hobby poza foto, to wędrówki po górskich szlakach, i tu pojawia się dylemat, ponieważ mój sprzęt foto to D700- waży ok. 1kg, do tego obiektyw sigma 24-135 f2,8-4,5 waży ponad pół kilo.
Może ktoś podpowie jak pogodzić obie pasje?
Z wiekiem kości i kolana już nie te..., a w czasie 6-8 godzinnej wędrówki po górach te dodatkowe 1,5 kilo naprawdę daje o sobie znać.
czekam na podpowiedzi![]()
Tomcio
Dokładnie, ostatnio miałem w rękach ma dłużej OM-D i jestem pod wrażeniem, w większości zadań może konkurować jak równy z równym z Dx-owymi puszkami(poza ciągłym i śledzącym Af-em)
Koledzy, dywagacje na temat wyboru sprzętu to już nie tutaj, bardzo proszę.![]()
Krzysztof Paszkiewicz
OT:
Ja nie nosze lusterka...jakos od czasu utraty wlosow nie zagladam czesto
Ok, poza fotografia mam kilka zajec ktore lubie robic a ktore mozna by nazwac hobby, ale ostatnimi czasy wrocilem do modelarstwa, ile to mozna sie dowiedziec z youtuba, nowe techniki malowania, "postarzania" wow...tylko kupilem pare gadzetow i mecze zabawki...jedyna roznica jest taka, ze 25 lat temu wieszalem modele pod sufitem, teraz laduja do kartona a przy kazdej okazji rozdaje dziecia w rodzinie![]()
Nikon http://greg77.com/
Rozdajesz dziecia? Tzn.?
Krzysztof Paszkiewicz
Skontaktuj się z nami