Close

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 70
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Falkirk, Scotland

Domyślnie tamron 55-200 Di II, af + nikon d50

witam, mam pytanie czy tez zestaw dobrze sie spisuje?
    002D

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Falkirk, Scotland

Domyślnie mam odpowiedz

Kupiłem dzisiaj ten obiektyw w FJ za 300zł. Jutro postaram się pokazać przykładowe fotki __________________
    D50 + N18-55 + T55-200 + trochę M42

sorki za zasmiecanie forum
    002D

paco1987
    Gość

Domyślnie

Oto fotki z tego obiektywu:

dla 55mm

200mm

Myślę że za taką cenę jest nieźle. Generalnie trzeba go trochę przymykać żeby coś ciekawego uzyskać. Na słoneczne dni jest w sam raz.

Domyślnie

powrzucaj jeszcze co ciekawsze fotki

Smile

Cytat Zamieszczone przez mechu Zobacz posta
    Kupiłem dzisiaj ten obiektyw w FJ za 300zł.
    Co to jest FJ
    Podaj linka, bo za 300zł to ja tez go kupie.
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mjr Zobacz posta
    Co to jest FJ
    Podaj linka, bo za 300zł to ja tez go kupie.
    Fotojoker, kosztuje dokładnie 299 zł. Dziś chyba też się na niego skuszę - przyda się na wakacyjny wyjazd.

Talking

Właśnie wróciłem z Gdyni Chyloni, gdzie jest Foto Joker.
    Kupiłem ten obiektyw.
    Powiem szczerze, że się załamałem jak wziąłem go do ręki, ale po przy ostrzeniu w kilka punktów, miło mnie zaskoczył.
    Zobaczymy jak będzie na spacerach się spisywał, ale na 100% za kwotę 299zł jest war tych pieniędzy.
    Ps:
    Jak go wziąłem do ręki, to mnie wystraszyło, że nie ma przełącznika AF/M. Po prosiłem o dostęp do internetu, gdzie znalazłem tel. do przedstawiciela Tamrona. Wytłumaczyli mi, że wyprzedają starą linię i dlatego w FJ są tak atrakcyjne ceny. Ns modela mają identyczną optykę, ale będę lekko po face liftingu.
    Dlatego ja go kupiłem.

Pozdrawiam. .... ale on jest lekki ........ szczególnie w porównaniu z soligorem 200 f:4
    Pozdrawiam Krzysztof M.

Domyślnie

Też go kupiłem. Jak jest przymknięty, to jest całkiem przyjemnie. Przyda się na wakacyjne toplessy i jako erzatz Nikkora 70-210, na którego mam zamiar zapolować po wakacjach.

Smile

Cytat Zamieszczone przez volumen Zobacz posta
    Też go kupiłem. Jak jest przymknięty, to jest całkiem przyjemnie. Przyda się na wakacyjne toplessy i jako erzatz Nikkora 70-210, na którego mam zamiar zapolować po wakacjach.
    Widzę, że masz w banerku, flagę Chorwacji. Czyżbyś się tam wybierał
    Pytam, bo to mój ulubiony kraj w Europie na wakacje. Byliśmy tam z żoną w podróży poślubnej, więc mam wspaniałe wspomnienia i miałem tam Dynaxa 4 28-100, gdzie brakowało mi właśnie tele obiektywu. Także ten obiektyw powinien Ci załatwić mój problem

A ja za to dziś pożyczyłem od znajomego (chyba) Carla Zeissa 200 f:2.0 na m42. Zobaczymy jak on ostrzy i porównam go z tym Tamronkiem.
    Ostatnio edytowane przez mjr ; 13-07-2007 o 08:37
    Pozdrawiam Krzysztof M.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mjr Zobacz posta
    Widzę, że masz w banerku, flagę Chorwacji. Czyżbyś się tam wybierał
    Pytam, bo to mój ulubiony kraj w Europie na wakacje. Byliśmy tam z żoną w podróży poślubnej, więc mam wspaniałe wspomnienia i miałem tam Dynaxa 4 28-100, gdzie brakowało mi właśnie tele obiektywu. Także ten obiektyw powinien Ci załatwić mój problem

A ja za to dziś pożyczyłem od znajomego (chyba) Soligora 200 f:2.0 na m42. Zobaczymy jak on ostrzy i porównam go z tym Tamronkiem.
    Niestety, w tym roku pieniędzy nie starczyło, a plan był: okolice Sibenika lub Riwiera Paklenicka. Wcześniej byłem w okolicach Zadaru i na Peljasacu.
    Chorwacja to moja miłość, to jedyna kochanka, którą akceptuje żona

P.S.
    W avatarku jest chorwacki piosenkarz - Marko Perkovic Thompson

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów