Camper alert! :P
Jak mi się GPU nie zmieści, to nożyce do cięcia blachy w ręce i do roboty ^^
Szukaj
Camper alert! :P
Jak mi się GPU nie zmieści, to nożyce do cięcia blachy w ręce i do roboty ^^
d70s + N18-70 + N55-200
Nieee, BF4 najlepiej supportem z M240
Względnie assault z Saigą na Lockerze![]()
Ostatnio edytowane przez thorcik ; 18-03-2015 o 23:36
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
Nie kuście chłopaki... Mam gdzieś jeszcze dwie części BF w zakurzonych pudełkach. Do dziś pamiętam na jaką skalę mięcho fruwało dookoła. Największym sentymentem darzę wersję Vietnam z helikopterami...
A budę można zmienić na odpowiednią - to w końcu jeden z tańszych komponentów jeśli się nie przegina... Można też wyklepać albo pociąć jak już wspomniano. Po prostu dostosować do obecnych realiów - karty graficzne mają powierzchnię podobną wielkościowo do płyt głównych (mATX)...
Ostatnio edytowane przez KaarooL ; 18-03-2015 o 23:43
Mala ciasna mapa i strzelba typu saiga to przepis na rozwałkę i szybkie nabijanie poziomu, tak w bf3 odblokowałem większość broni latając w kanałach z DAO-12 bo każdy zołnierz ma do strzelb dostęp :P
Jednak w bf4 stwierdziłem że nabiję lvl "normalnie", na lockera świetnie się sprawdza snajperka z celownikiem na podczerwień, zaszywasz sie miedzy gratami i widzisz każdego kto tylko się wychyli![]()
;]
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
Dobra obudowa to koszt porównywalny z 8GB RAM.
Gigabyte GTX970 G1 Gaming dotarła. Karta jest stosunkowo cicha ( minus za to, że nie potrafi wyłączyć wentylatorów przy zerowym obciążeniu ), nawet pod obciążeniem. Jest duża, to fakt, ale bez problemu zmieściła mi się do obudowy - spodziewałem się, że będzie sporo gorzej. Osoby celujące w karty z górnej półki ( nawet niższej górnej półki, jak właśnie gtx 970 :P ) zazwyczaj i tak mają sensowną obudowę, więc nawet to, że projektanci gigabyte musieli sobie coś kompensować, to nie powinno być to wielkim problemem. W efekcie, karta jest jedną z najchłodniejszych na rynku z bardzo dobrymi benchmarkami.
d70s + N18-70 + N55-200
Ja mam CoolerMaster 690 więc raczej nie badziewi tam jest jakieś 29 cm na kartę. Można niby wyjąć koszyki na dyski ale wtedy zostanie mi ich za mało także albo rybki albo akwarium
MSI jest krótsza, benchmarki źle nie wyglądają a do tego wyłącza wentyle jak nie pracuje intensywnie. Nie żeby przy pięciu pozostałych robiło to jakąś różnicę.
U mnie właśnie stary Cooler Master CM690. Spodziewałem się robienia miejsca na kartę młotkiem i nożycami, a skończyło się na kilku milimetrowym luzie, prawie centymetr.
d70s + N18-70 + N55-200
Skontaktuj się z nami