Szukaj
a jeszcze jedno
Jak ja Ci zazdroszczę...
Na czym ustawiles aparat do tego zdjęcia powyżej ?
wpadaj na podbeskidzie pośmigamy
takie cośdlatego marzy mi się interwał, nie musiał bym latać tam i z powrotem po jednym zdjęciu, a do tego mógłbym coś w ruchu zrobić, a tak ... dupa
Dzięki za informację.
Ten ubogi programik do wyzwalania bezprzewodowego ze smartfona imho nada się. Nie trzeba biegać. A i wynik widać przed zrobieniem. Czas opóźnienia można ustawić. A naciskać wyzwolenie migawki po każdym zrobieniu zdjęcia.
NXy są stworzone do takich zastosowań. Jaka szkoda, że ten bardziej rozbudowany program dostępny jest tylko dla NX1. Jeżeli dorzucą go do NX500, wtedy poczekam aż stanieje do rozsądnej kwoty.
Zrobione przy pomocy interwału.
Po ustawieniu "timelaps" aparat automatycznie przy robieniu zdjęć robi dodatkowo filmik w 4K
https://flic.kr/p/rfgG7s
Czy ktos pamieta ile czasu minelo od dnia premiery Nx300 az do zejscia ceny ponizej 2tys.?![]()
Niech mi ktoś powie czy jest to normalny objaw w obiektywie.Mam przy swoim nx1100 obiektyw 18-55 1 wersja i z wnętrza obiektywu po włączeniu aparatu, nawet jeśli nic nie robię słychać wprawdzie cichy ale jednak, szum. Jak domyślam się pracuje silnik ale czy powinno go być słychać? w obiektywie 20-50 nie słychać nic.
@Valdek_Tychy Może masz włączoną stabilizacje ciągłą?
Skontaktuj się z nami