A ja myślałem, że o obiektywie o sexy brzmiącej nazwie Sony Carl Zeiss Vario Sonnar 24-70 mm f/2.8 T* SSM
Szukaj
A ja myślałem, że o obiektywie o sexy brzmiącej nazwie Sony Carl Zeiss Vario Sonnar 24-70 mm f/2.8 T* SSM
Gwoli ścisłości, to od samego początku o obu zoomach mowa.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Moje portfolio: www.AndrzejStajer.pl
Bo to producent telewizorów. Zapewne ekranik w a7 jest za to pierwsza klasa.
Moje portfolio: www.AndrzejStajer.pl
To ja wtrącę swoje 3 grosze. Bardzo dobrze, że kolega Campsis podzielił się z nami rozczarowaniem.
To powinno otrzeźwić tych, którzy łyknęli marketingowy bełkot i uważają, że gęsta matryca FF zapewni jakość średniego formatu. Że w razie potrzeby jest z czego scropować, i w ogóle...
(Nie piszę tylko o Sony.)
Jestem za zwiększaniem rozdzielczości monitorów, bo jest z czego i na czym oraz ma to sens, natomiast 36MPix na 24x26mm uważam za przegięcie i wpuszczanie ludzi w maliny.
Chyba, że będą świadomi kompromisów i się z tym pogodzą.![]()
Snoblesse oblige:
Tragicznych obiektywów to już w ogóle chyba się nie robi. Tragiczne były stare rosyjskie szkła. Teraz wszystko jest co najmniej przyzwoite. I wszystkim się da.
Woytku, a tak z ciekawości (bo naprawdę nie wiem) - co ma do tego ilość pikseli? Wiesz, że ja nie z tych, co te piksele liczą, ale nie rozumiem na czym polegać miałoby to wpuszczanie w maliny.
Ostatnio edytowane przez Franek_ ; 06-03-2015 o 12:51
A, zapomniałem dodać, że jeszcze większym przegięciem jest obligatoryjna programowa korekta zniekształceń optycznych, zamiast porządnego skorygowania samej optyki.
Gęstość matryc i w/w korekta wylazły na zewnątrz z kompaktów, czyli sprzętu przede wszystkim dla totalnych laików.
Snoblesse oblige:
Skontaktuj się z nami