To może nie obrońcy, a wręcz przeciwnie?
Szukaj
To może nie obrońcy, a wręcz przeciwnie?
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
E 50
Nie mogę się już doczekać tych mgieł o 4-5 rano w lepszym świetle ;p
Sa jakieś dodatkowe/nowe informacje na temat a7000 ? Termin ?
Prawdopodobnie przełom marca i kwietnia.
to be a rock and not to roll
Ciężko mi uwierzyć, że cena za body to 699 dolarów, niewiele drożej niż obecny A6000.
Odbiją sobie na obiektywach, jak większość innych producentów.
Jestem ciekaw A7000... bo mam nadzieję, że zrobią zestaw z E16-70. To by oznaczało tańsze 1670. Poza tym: cóż to by był za kit!
Widoczek na piątkowy wieczór:
Tomek
| tohu wawohu |
Ja czekam usilnie wstrzymując się, by nie kupić a6000, ale obawiam się... że odbije się na wielkości. Chyba że tylko część z dywagowanych ficzerów dołożą 1/8000, 4K, uszczelnienia, 3-osiowa IBIS, ba! plotki nawet mówią, że ma być jeszcze cieńszy... Co do 16-70 to nie sądzę, tj. ma być niby uszczelniony, a 16-50 odświeżony (ostry jak brzytwa!), ale nie wiem czy będą zestawy z 16-70, a6000 też niby miał być. Boję się aby czegoś nie pogorszyli np. EVF, AF czy coś...
A może będzie zeiss 16-70/2.8 wielkości 16-50, body będzie mniejsze niż a6000, ale FF, 5-IBIS, uszczelnienia, gps, gsm, kghm i hgwJa się nie zamartwiam, bo jak coś mi się nie spodoba - dzień później będe miał a6000
Dzisiaj zacząłem się zastanawiać, czy może jednak A7... ale skoro duża A7, to czemu nie lustro FF? I koło się zamyka...
To da się leczyć![]()
Fuji S3Pro || Nikkor 35/1.8G DX; 50/1.8D
Skontaktuj się z nami