Close

Strona 173 z 272 PierwszyPierwszy ... 73123163171172173174175183223 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 721 do 1 730 z 2712

Domyślnie

Stoje przed wyborem wyswietlacza do filmow o przekatnej 32", moje typy sa nastepujace:
    1. Sony Bravia KDL-32W705B (Full HD)
    2. Panasonic Viera TX-32AS520B (HD Ready)
    3. Panasonic Viera TX-32AS600B (Full HD)

Nie zalezy mi na TV a ma robic za monitor i musi miec Wi-Fi. W sumie przy przekatnej ekranu 32" HD Ready czy Full HD nie ma wiekszego znaczenia. Wszyskie strony i testy typuja na Sony, ale z tego co wiem jest na matrycy AUO a 32A600B jest na IPS.

Ktory z nich bedzie mial najbardziej przyzwoity obraz?

Domyślnie

Mam podobnego Panasa i nie polecam. Podobno nowe LG na IPS są fajne.
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Co z tym Panasem nie tak i dokladnie ktorym? LG i Samsung odpadaja, ze wzgledu na ich design.

Domyślnie

Z Panasem nie tak jest to że nie podobają mi się w nim kolory. Doktoryzowałem się z różnych ustawień i kiszka. Oczywiście może to być moje skrzywienie i Tobie będzie to odpowiadało. Co do modelu, to jest FHD chyba taki jak ten drugi ale muszę dopiero go odkopać z magazynu (jest używany w firmie) więc tak na szybko Ci nie odpowiem.
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

No i kupiłem Panasonica 32AS520. Do wyświetlania filmów może być, choć nie wspiera flasha.

Domyślnie

Ktoś wie, jak to jest obecnie w nc+ z dekoderami? Na ich stronie trudno się połapać. Czy mają jeszcze urządzenia mediaBOX+/turboBOX+/BOX+? Czy tylko te nowe wifibox+?
    Rozważam multiroom premium. Znajomy ma multiroom, jako drugi dekoder wifibox+, ale to jakaś porażka jest. Uruchomienie tego g... wymaga wielkiej cierpliwości. Podczas startu regularnie się wiesza tak, że tylko wyciąganie zasilania zostaje. Po kilku takich restartach, za którymś razem dopiero udaje się uruchomić. Czy ma ktoś ten nowy dekoder? Ten typ tak ma, czy tylko znajomi mają pecha?
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinio Zobacz posta
    Ktoś wie, jak to jest obecnie w nc+ z dekoderami? Na ich stronie trudno się połapać. Czy mają jeszcze urządzenia mediaBOX+/turboBOX+/BOX+? Czy tylko te nowe wifibox+?
    Rozważam multiroom premium. Znajomy ma multiroom, jako drugi dekoder wifibox+, ale to jakaś porażka jest. Uruchomienie tego g... wymaga wielkiej cierpliwości. Podczas startu regularnie się wiesza tak, że tylko wyciąganie zasilania zostaje. Po kilku takich restartach, za którymś razem dopiero udaje się uruchomić. Czy ma ktoś ten nowy dekoder? Ten typ tak ma, czy tylko znajomi mają pecha?

Potwierdzam wiesza się. Nie można go czasami wybudzić. Pomaga wyjęcie zasilania.
    Nikon

Domyślnie

To chyba najlepiej do nich zadzwonić.
    Właśnie podpisałem drugi kontrakt z NC+ nawet niezłą ofertę mi dali.
    Poprzednio chyba 3 kontrakty z n.
    W sumie używam tubo box 500gb chyba z 7 lat! I działa spoko, ostatnio mam problem z pilotem ale chyba go piwem zalałem.
    D600
    14,20,28x2,35,50,85,90,300,500
    28-75,70-210

Domyślnie

Mam TB 500GB i podpięte do niego 4 dekodery MR. Zero problemów.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Teraz pojawiły się wifiPremiumbox+(z HD) i wifiBox+ (bez HD) - dekodery Sagemcom. Ten bez HD, jako drugi dekoder zachowywał się u znajomych jak wersja kiepskiego prototypu - zanim się dało wystartować trzeba było kilka razy wyciągać wtyczkę zasilania, po prostu tragedia. Jako główny mieli chyba mediaBOX+, z nim nie było problemów. Może występują problemy z autoryzacją przy połączeniu mediaBox+ z tym nowym wifiBox+ w opcji multiroom?
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Strona 173 z 272 PierwszyPierwszy ... 73123163171172173174175183223 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów