Szukaj
A u mnie w Sony zrobiła się aktualizacja na "Sofware Version - PKG2:291EUA" i nigdzie nie mogę się doczytać co ona wniosła i na żadnej stronie nie ma takiej aktualizacji.
Witam czy można na tv otworzyć plik PDF, Eboki itp. Posiadam dwa tv Sharp 635e oraz Panasonic serii DT i nie mogę otworzyć pliku PDF. Czy da się to zrobić?
Potrzebna rada - projektor do kina domowego mam podpięty 15-metrowym hdmi. Jak się włącza lodówka/klimatyzacja czy nawet tylko światło, to pojawiają się zakłócenia. Czasem obraz zmienia się w "śnieg" i muszę wybrać na pilocie przełączenie wejścia i wtedy wraca do normy. Stabilizator napięcia by ten problem rozwiązał?
Co możecie powiedzieć o telewizorach TCL?
Interesują mnie dwa modele, 50 i 55 cali.
http://allegro.pl/telewizor-led-tcl-...150935968.html
http://allegro.pl/telewizor-led-tcl-...959577700.html
Dają radę? Czy PS4 będzie dobrze na nich wyglądać?
NORTHPHOTO.PL // PROFIL NA FACEBOOK'U // BLOG
Czołem panowie.
Chciałem kupić nowy TV. Wybór padł na Philips PUT6101. Teraz pytanie. Czy w telewizorach LED duże znaczenie ma liczba hz? Podana jest wartość 50, efektywne 100 hz. Nie wiem, czy do ps4 wystarczy.
Zdradziłem Nikona na rzecz Sony,ale sentyment o forum pozostał
Nie ma telewizorów LED. Jest za to bełkot marketingowy pt. LED. Nie mylić z OLED. Herce nie będą problemem, raczej wypalający oczy obraz, bo ten odbiornik nie radzi sobie z HDR. Krótko mówiąc, pograsz sobie.![]()
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
No to pogram, czy nie?HDR nie ma dla mnie znaczenia.
Zdradziłem Nikona na rzecz Sony,ale sentyment o forum pozostał
Witam
Stoję przed dylematem kupna nowego telewizora, główne zastosowanie film (Netflix, HBO GO) i telewizja naziemna.
Planuję a ten cel wydać około 4000 PLN, przedział cali 49-55, 3d zbędne, HDR może się przydać, 4K ze względu na Netflix.
Im więcej słucham, czytam marketingowego bełkotu - wiem coraz mniej.
Nie lubię robić złych zakupów, jak każdy zresztą. Patrząc na rynek, mam wrażenie, że producenci używają coraz tańszych (gorszych) komponentów i prześcigają się w ulepszaczach - może dlatego, że ostatni telewizor kupowałem 7 lat temu.
Może koledzy poradzicie coś w tym temacie, jakieś konkretne modele, producenta itp.
Pozdrawiam Mirek
Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą
Skontaktuj się z nami