Close

Strona 8 z 16 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 158

Wątek: Adobe CC

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    A ten international to rozumiem, że wszystkie języki i możliwość zmiany w trakcie subskrypcji?
    Czy można zmieniać - nie wiem. Nie sprawdzałem tego. Logicznie rzecz biorąc, to te dwa euro extra powinny na to pozwalać.
    U mnie domyślnie przy rejestracji pojawił się polski, ale ponieważ 'od zawsze' pracuję na wersjach angielskich, to zmieniłem na angielską.
    Pozdrawiam, Artur
    ---------
    Woody Allen: Mózg jest najbardziej przecenianym z ludzkich organów.

Domyślnie

Przepraszam, ale taką wtykę wrzucę..bo hymm...wyjaśnijcie mi mi coś. Otóż siedzę i patrzę i widzę takie coś http://allegro.pl/adobe-photoshop-cs...822909292.html
    Ok. Przyzwyczajony do kupowania różnych potrzebujek w cortlandzie myślę, normalna cena boxa, zresztą jakieś resztki bo adobe już tego nie sprzedaje chyba. Po chwili patrzę na to : http://allegro.pl/adobe-photoshop-cs...750949674.html
    Hymm... ktoś się z tym zetknął od strony praktycznej ?
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Ten drugi link to wersja edukacyjna dla uczniów/studentów. Adobe pozwala na wykorzystywanie tej wersji w celach komercyjnych. Ale TYLKO PRZEZ TYCHŻE UCZNIÓW/STUDENTÓW.
    Pozdrawiam, Artur
    ---------
    Woody Allen: Mózg jest najbardziej przecenianym z ludzkich organów.

Domyślnie

No hym..szkoda, że nie piszą tam o tym. Walnięte w aukcji, że wersja komercyjna i finito. W dobie CC box cs6 za 3k ..wiadomo. A tu taki zonk..ech..
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta

co do firm praktycznie jest jasnosc... ale pozostaje pytanie - czy jednoosobowa dzialalnosc gospodarcza miesci sie w pojeciu "osób pracujących samodzielnie"? czy jest to firma i wymaga licencji dla zespolow?
    Odkopuję temat bo sam poszukuję tejże informacji - jednoosobowa działalność gospodarcza łapie się na ofertę indywidualną za 12,29 euro ?
    D750 | D610 | N20G | N35G | N50G | N85G |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jester Zobacz posta
    Odkopuję temat bo sam poszukuję tejże informacji - jednoosobowa działalność gospodarcza łapie się na ofertę indywidualną za 12,29 euro ?
    Teraz możesz to zrobić taniej https://creative.adobe.com/promo/Cre...CPP?sdid=KQUIK
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez witus Zobacz posta
    Taniej jak wykupisz szkolenia na Ps i Lr w tym Creative Live za jedyne 299$
    D750 | D610 | N20G | N35G | N50G | N85G |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jester Zobacz posta
    Taniej jak wykupisz szkolenia na Ps i Lr w tym Creative Live za jedyne 299$
    Nie wystarczy się zarejestrować ? Przeklikałeś to ?
    Nikon

Domyślnie

To jak to jest z tym kartami prepaid? Da radę w ten sposób płacić? Ktoś tak próbował? Czy zostaje jedynie płatność kartami kredytowymi?
    Płacę prepaidem od ponad roku i nie mam z tym jakichkolwiek problemów. W międzyczasie zmieniłem na dodatek kartę. Wymagało to jednego kontaktu ze wsparciem i sprawa została załatwiona.
    Do tej pory również płaciłem kartami prepaid i wszystko było ok. Do tej pory... bo pojawił się problem, gdy chciałem zakupić nową kartę (poprzednia straciła ważność). Okazuje się, że część banków (PEKAO, BZWBK) zaprzestało wydawania takich kart, a w innych bankach takie karty są połączone z rachunkami osobistymi. Czy orientuje się ktoś gdzie taką kartę można jeszcze dostać? Ewentualnie jak zapłacić za subskrypcję Adobe CC, bez posiadania karty kredytowej?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez davi4 Zobacz posta
    Ewentualnie jak zapłacić za subskrypcję Adobe CC, bez posiadania karty kredytowej?
    Z tego co widzę można płacić przez PayPal, a PayPala można doładować przelewem z rachunku bankowego.

Strona 8 z 16 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów