Znowu zdjęcia zapomniałeś wrzucić.
Szukaj
I znów coś zakładasz, a (nie dla chwalby) napiszę, że pewnie byś się mocno zdziwił.Zamieszczone przez d90
Wybacz, ale dopatrywać się nie trzeba, piszesz w tak napastliwej formie (w stosunku do zdjęć i ich autorów), że samo to wyłazi.Zamieszczone przez d90
Swoje zdanie można wyrazić na wiele sposobów.Zamieszczone przez d90
EOT z mojej strony.
Szanowny kolego d90 to jest o Sony A7, A7r i A7s i zdjęciach z tych puszek. Tu jest techniczne podejście do tematu a jednocześnie jak ktoś wrzuci fotkę która się innym podoba tzn. że system działa. A na dodatek stwierdzasz, że nie masz takiej puszki - to po co tak agresywnie obdarowujesz wszystkich swoją negatywną energią dość lekko to ujmując. Warto czasem zachować energię i zrobić coś dobrego.
EOT
'Kolega" d90 to chyba strasznie zmęczony jest... może jakieś wakacje? może Indie?
Nikt nikomu nie broni mieć swojego zdania, zdjęcia mogą się nie podobać i można o tym jak najbardziej napisać, ale można to zrobić kulturalnie i bez osobistych wycieczek i szydery. (Arthysta)?
x70|x-pro2+xf16+xf23+xf56+xf90
Wybaczcie koledze, ze wsi jest.
Blackcock, by Cyclop
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Widać ze lubisz nerwowy, elektryczny wręcz bokeh. Ja wręcz przeciwnie ale w Twoim wykonaniu mi sie podoba![]()
Skontaktuj się z nami