Close

Strona 60 z 1914 PierwszyPierwszy ... 10505859606162701101605601060 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 591 do 600 z 19131

Domyślnie

gumki do włosów ponoć też się trzymają rowa. A swoją drogą ciekaw jestem kto to-to testował - sprzęt typowo pod landszaft, wiadomo że hiper długie czasy pójdą w ruch...

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Witek.K Zobacz posta
    Sa tez jeszcze inne gumki... ale trzeba troszke oberwac, bo bedzie mydlo
    Tylko z taką gumką można się raz pomylić i po sprawie.

Są tacy co wolą gumę na gumę założyć tak asekuracyjnie
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matys Zobacz posta
    A propos gumki do włosów, to są jeszcze takie do hydrauliki gumki okrągłe w przekroju, co może być o tyle łatwiejsze, że sama się ułoży w rowku, lepiej będzie dociskać i nie trzeba będzie pewnie kombinować z centrowaniem jej po środku bagnetu.

Nie mam a7, wiec zastrzegam sobie prawo do pomyłek
    Gumki do włosów też są okrągłe (te grubsze)

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    gumki do włosów ponoć też się trzymają rowa. A swoją drogą ciekaw jestem kto to-to testował - sprzęt typowo pod landszaft, wiadomo że hiper długie czasy pójdą w ruch...
    Niestety nie tylko przy długich czasach to wychodzi - niemniej faktycznie, warunki muszą być dość specyficzne, żeby wpływ tego światła był zauważalny na zdjęciach.

Niestety, pozostaje jeszcze kwestia wodo-/kurzoszczelności...

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Tak się teraz zastanawiam, co by było, gdyby tak styk obiektywu z body nie był błyszczący srebrny tylko czarny matowy i na ile by tto załatwiło sprawę...

Kurde, a tak się napaliłem na A7, z teraz muszę poczekać, bo trochę mi się nie uśmiecha w gumki bawić.... poczekam na jakieś panaceum
    .

Domyślnie

Gumka do włosów załatwia sprawę.
    A skąd ja mam wytrzasnąć gumkę do włosów...

Gumkom do włosów mówimy NIE !!!
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

A swoją drogą ciekaw jestem kto to-to testował
    Pewnie dzial QC (kuolity kontrol) w Nikonie

Ahmed The Dead Terrorist Awatar WojtehP
    Miasto
    Mauretania

Domyślnie

byłem na pokazie Sony ... i jestem w szoku ... A7 to super aparat ... na tyle fajny ze gotów byłem go kupić na miejscu nawet ... wizjer ... mydle ze z Tym wizjerem mógłbym żyć nawet bardzo wygodnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WojtehP Zobacz posta
    byłem na pokazie Sony ... i jestem w szoku ... A7 to super aparat ... na tyle fajny ze gotów byłem go kupić na miejscu nawet ... wizjer ... mydle ze z Tym wizjerem mógłbym żyć nawet bardzo wygodnie
    Też byłbym w szoku, gdyby mi wizjer mydlił.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WojtehP Zobacz posta
    Też byłem na pokazie i miałem te same odczucia. Aparat jest świetny, jakość genialna. Mały, lekki, a mimo to bardzo dobra ergonomia. W dodatku w A7 AF działa naprawdę szybko i sprawnie, a w dodatku ostrzenie manualne to bajka. Podpiąłem sobie nikkora 50 1.4 przez adapter i ręcznie ostrzyłem niewiele wolniej, niż 55 1.8 zeissa z AF. Skuteczność równie dobra Szczerze mówiąc, to myślę, że aparat nadaje się praktyczne do wszystkiego - sprawdzi się w studio, sprawdzi się do landszaftów, świetny do street'a i na spacery, a i na ślubach na bank świetnie by się sprawdził. No może do sportu nie do końca, choć dobre wysokie iso i dobrej jakości crop też nie jest tu bez znaczenia.
    Szkła Zeissa mega! Natomiast zgodzę się z Tomaszewskim, który powiedział, że jedyną wadą tego sprzętu jest jakość zdjęć - które są za dobre!!! Ostrość, DR, kolorystyka sprawiają, że obrazek jest wręcz "sterylny" i nie jestem pewien czy mi się to podoba...

Strona 60 z 1914 PierwszyPierwszy ... 10505859606162701101605601060 ... OstatniOstatni