gumki do włosów ponoć też się trzymają rowa. A swoją drogą ciekaw jestem kto to-to testował - sprzęt typowo pod landszaft, wiadomo że hiper długie czasy pójdą w ruch...
Szukaj
gumki do włosów ponoć też się trzymają rowa. A swoją drogą ciekaw jestem kto to-to testował - sprzęt typowo pod landszaft, wiadomo że hiper długie czasy pójdą w ruch...
Gumki do włosów też są okrągłe (te grubsze)
Niestety nie tylko przy długich czasach to wychodzi - niemniej faktycznie, warunki muszą być dość specyficzne, żeby wpływ tego światła był zauważalny na zdjęciach.
Niestety, pozostaje jeszcze kwestia wodo-/kurzoszczelności...
Tak się teraz zastanawiam, co by było, gdyby tak styk obiektywu z body nie był błyszczący srebrny tylko czarny matowy i na ile by tto załatwiło sprawę...
Kurde, a tak się napaliłem na A7, z teraz muszę poczekać, bo trochę mi się nie uśmiecha w gumki bawić.... poczekam na jakieś panaceum![]()
.
byłem na pokazie Sony ... i jestem w szoku ... A7 to super aparat ... na tyle fajny ze gotów byłem go kupić na miejscu nawet ... wizjer ... mydle ze z Tym wizjerem mógłbym żyć nawet bardzo wygodnie
Też byłem na pokazie i miałem te same odczucia. Aparat jest świetny, jakość genialna. Mały, lekki, a mimo to bardzo dobra ergonomia. W dodatku w A7 AF działa naprawdę szybko i sprawnie, a w dodatku ostrzenie manualne to bajka. Podpiąłem sobie nikkora 50 1.4 przez adapter i ręcznie ostrzyłem niewiele wolniej, niż 55 1.8 zeissa z AF. Skuteczność równie dobraSzczerze mówiąc, to myślę, że aparat nadaje się praktyczne do wszystkiego - sprawdzi się w studio, sprawdzi się do landszaftów, świetny do street'a i na spacery, a i na ślubach na bank świetnie by się sprawdził. No może do sportu nie do końca, choć dobre wysokie iso i dobrej jakości crop też nie jest tu bez znaczenia.
Szkła Zeissa mega! Natomiast zgodzę się z Tomaszewskim, który powiedział, że jedyną wadą tego sprzętu jest jakość zdjęć - które są za dobre!!! Ostrość, DR, kolorystyka sprawiają, że obrazek jest wręcz "sterylny" i nie jestem pewien czy mi się to podoba...
Skontaktuj się z nami