Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Moja Marysia

Domyślnie

a mi bardziej podoba się pierwsze, szczególnie kolorystyka bardziej mi odpowiada (zdjęcie jest bardziej pogodne)
    w sumie miłe w odbioerze zdjęcie
    Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
    wigi.pl

Madziulek
    Gość

Domyślnie

dla mnie drugie , przyjemne - ładny kadr kolory i modelka oczywiście

Domyślnie

Tak na marginesie - http://87.230.33.95/index.php?test=obiektywu&test_ob=82 - w jednym mają rację - szkiełko potrafi zaaberować w okolicach f/2.8. Dzisiaj robiłem człowiekowi zdjęcia na bardzo jasnym tle i za karę za złe doświetlenie siedziałem godzinę nad NEFami i drugą godzinę w PSie. Ale jak się nie przegina z kontrastami, czyli robi tak jak u Ciebie, to jest dobrze, a nawet wyśmienicie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    Tak na marginesie - http://87.230.33.95/index.php?test=obiektywu&test_ob=82 - w jednym mają rację - szkiełko potrafi zaaberować w okolicach f/2.8. Dzisiaj robiłem człowiekowi zdjęcia na bardzo jasnym tle i za karę za złe doświetlenie siedziałem godzinę nad NEFami i drugą godzinę w PSie. Ale jak się nie przegina z kontrastami, czyli robi tak jak u Ciebie, to jest dobrze, a nawet wyśmienicie
    Lubię ten obiektyw, jeszcze 50/1,4 ładnie mi robi zdjęcia
    pattom

Domyślnie

2 wywołanie lepsze, na pierwszym jakby balans poszedl w las ( chyba ze to wina mojego lcd )

ps. Modelka laadna

pozdrawiam
    D7200

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastiann Zobacz posta
    2 wywołanie lepsze, na pierwszym jakby balans poszedl w las ( chyba ze to wina mojego lcd )

ps. Modelka laadna

pozdrawiam
    Na pierwszym WB poszedł w las, masz dobry LCD
    pattom

Domyślnie

Wersja poprawiona podoba się bardziej
    Pozdrawiam

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paweł Tometczak Zobacz posta
    No wiem a ja już nie marudzę o kiepskich fotkach z D200 tylko uczę się jeszcze Lightrooma.
    jednak Lightroom a nie NX? efekty zdecydowanie jednak lepsze niż poprzednio FAJNA CÓRECZKA
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    jednak Lightroom a nie NX? efekty zdecydowanie jednak lepsze niż poprzednio FAJNA CÓRECZKA
    NX (trial) strasznie wolno chodził na moim komputerze. Lightroom znacznie lepiej działa jeśli chodzi o szybkość, zwłaszcza po aktualizacji do wersji 1.1.

pozdrawiam
    pattom

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów