U mnie natomiast zarówno G2 jak i F100 dzialaja idealnie ale nie powstrzymuje mnie to przed mysleniem o A7![]()
Szukaj
U mnie natomiast zarówno G2 jak i F100 dzialaja idealnie ale nie powstrzymuje mnie to przed mysleniem o A7![]()
Canon
No ale tutaj przejście będzie bezproblemowe - czy są jeszcze jakieś wady Contax G na A7 poza tym że pierścień ostrości się nie zatrzymuję na oo ? (czy mówię o jakimś innym systemie?)
Kosmici nieznanej narodowości ukradli lewackie Sony A7 sn: 3980117 oraz Voigtlander Nokton 40 MC sn:8030111 we Wrocławiu
No oprocz tego, ze obiektywy Contax G nie maja pierscienia ostrosci oraz tego, ze tylko T*45 oraz T*90 dobrze wspolpracuja z A7 to innych wad nie stwierdzono ;]
Canon
oh, wait...
![]()
Generalnie nie wiem dlaczego i od kiedy ale trafiła mnie idea posiadania mobilnej ff + 35 ... A ludzie którzy potrafią robić zdjęcia niecnie publikują i nęcą.
Kosmici nieznanej narodowości ukradli lewackie Sony A7 sn: 3980117 oraz Voigtlander Nokton 40 MC sn:8030111 we Wrocławiu
jak jeszcze działał
Powiesz co sie spitoliło ?
Moze sypać sie zaczną te sony wszystkie szybko ?
... ucze sie patrzec i widziec...
i duqa z tego...
A powiedz także, ile zdjęć nim zrobiłeś? Może aparat po prostu osiągnął swój resurs?
Witam.Sony a 7 kusi...coraz nizsza cena.Jednak pytanie moje dotyczy obiektywow do korpusu, manualnych, cos w okolicach 28mm , 40-50mm i 75-90mm.Czy voigtlander 28/2.8, 40/1,4, 50/1.5 i 75/2,5 lub 1.8 to dobre polaczenie, co trace ( automatyka przyslony,afocus itp.) w stosunku do obiektywow sony?Jaki dokupic adapter w miare lekki i solidny?Mam pare obiektywow nikona jeszcze tych starszych typu Ais mf jak 28/2,8 czy 50/1,8 czy 105/2,5 , no i jeszcze 45/2.8 , nalesnik z fm3a..moj ulubiony ..czy warto , jesli chodzi o jakosc obrazka, takze jesli chodzi o wygode, ciezar i rozmiary z adapterem.?Wolalbym wyjscie jak najprostsze, korpus a7 i niewielki, lekki obiektyw , bez zadnych przejsciowek, ale sony jeszcze nie ma ani 28mm, ani 40-45mm, a istniejace ogniskowe 35/2.8 i 55/1.8 niezbyt mi pasuja, pomijajac ceny.Pozdrawiam.
Skontaktuj się z nami