Close

Strona 48 z 217 PierwszyPierwszy ... 3846474849505898148 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 471 do 480 z 2164

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ranbir kapoor Zobacz posta
    ale wydaje mi sie ze ty naprawde bardziej jestes powszechnie znany z tych wszystkich wyciagan z cieni a nie ze zdjec

zerknalem na twoje zdjecia w watku o sony i na blogu
    nie widze w nich nic specjalnego + mam twoj glos - tym apratem nie da sie robic w nocy zdjec, wysokie iso to porazka

i po drugiej stronie mam np Franka ktory uchylajac rabka tajemnicy jest w trakcie duzego wielomiesiecznego projektu i w nocy uzywa max iso800 bo brak klapiacego lustra pozwala mu robic z reki z dlugimi czasami + mam jego nocne zdjecia na ktorych umiejetnie wykorzystuje znikome swiatlo, swietnie gra poruszeniami nadajac dynamiki

ktore zdanie do mnie bardziej trafi?

konkluzja jest taka ze to nie jest sprzet dla ciebie, ale pisanie ze nie nadaje sie do nocnych zdjec jest bledem
    Przepraszam Cie Mariusz ale nie wiem do konca o czym piszesz. Porownujesz zdjecia kolegow Franka i Qubica pod katem fotografii czy techniki? Bo jesli masz na mysli zdjecia, to musisz byc pod duzym wrazeniem uroku osobistego Franka i niecheci do Qubica stawiajac jednego z nich wyzej nad drugim. No chyba, ze urok Summiluxa tak podzialal na Ciebie, lub lubisz dobrze opisane "projekty".

Cytat Zamieszczone przez krolewicz Zobacz posta
    jakie wycieczki osobiste? napisałem prawdę, mario jest znany ze swoich zdjęć, a Ty z analizowania cyferek i szukania bandingu
    Czy bycie znanym przeklada sie na jakosc zdjec?

Domyślnie

Robercie:

1 - porownujac tworczosc nie kieruje sie ani urokami osobistymi ani tymbardziej niecheciami
    2 - urok osobisty summiluxa nie ma tu nic do rzeczy, Franek najczesniej uzywa elmarita
    3 - w temacie fotografii przyjmij ze moge stawiac zdjecia Franka duzo wyzej niz qubika
    4 - pod katem techniki nie porownywalem , podparlem sie zdjeciami Franka w dyskusji o tym ze M9 do nocnych zdjec sie nie nadaje bo nie ma dobrego wysokiego iso
    5 - kolegi krolewicza tez nie zrozumiales
    6 - dlaczego napisales "projekt"? - odbieram to jako dyskredytowanie
    Road to Manila

Domyślnie

Coraz ciekawiej, i to kto przeciw komu?
    Zatem ze szklaneczką scotcha czekam na rozwinięcie akcji... jako prosty "Człowiek z M3" (tak Jacku, nie tylko Ciebie grał Kobiela... ):

Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Robercie:

1 - porownujac tworczosc nie kieruje sie ani urokami osobistymi ani tymbardziej niecheciami
    2 - urok osobisty summiluxa nie ma tu nic do rzeczy, Franek najczesniej uzywa elmarita
    3 - w temacie fotografii przyjmij ze moge stawiac zdjecia Franka duzo wyzej niz qubika
    4 - pod katem techniki nie porownywalem , podparlem sie zdjeciami Franka w dyskusji o tym ze M9 do nocnych zdjec sie nie nadaje bo nie ma dobrego wysokiego iso
    5 - kolegi krolewicza tez nie zrozumiales
    6 - dlaczego napisales "projekt"? - odbieram to jako dyskredytowanie
    Blogoslawiona subiektywnosc sztuki.

Domyślnie

Subiektywna sztuka błogosławieństwa.
    A może sztuczne błogosławieństwo subiektywności?
    Kto by się w tym połapał...

A z lejków to najbardziej lubię M7 (jak Franek), choć 9 też bym nie pogardził, gdyby body i każde szkło z osobna nie kosztowało więcej niż oba moje samochody. Z motocyklem włącznie.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

liczylem Robercie na nieco inna odpowiedz
    wszak sam pisales kilka stron wczesniej ze warto dyskutowac, opowiadac o zdjeciach...

dodatkowo sam sobie zaprzeczasz, sam kryjesz sie pod haslem subiektywnosci sztuki, gdy mi wmawiasz ze kierowalem sie sympatia osobista a w dalszej kolejnosci sybiektywna przemiana jednego szkla w drugie
    Road to Manila

Domyślnie

liczylem Robercie na nieco inna odpowiedz
    wszak sam pisales kilka stron wczesniej ze warto dyskutowac, opowiadac o zdjeciach...

dodatkowo sam sobie zaprzeczasz, sam kryjesz sie pod haslem subiektywnosci sztuki, gdy mi wmawiasz ze kierowalem sie sympatia osobista a w dalszej kolejnosci sybiektywna przemiana jednego szkla w drugie
    Nie zaprzeczam. Probuje sie dopasowac.
    Summilux, Elmarit, Lajka, Zenit, kolorowe kredki - czy wazna nazwa, kiedy staje sie wazniejsza od tresci? Pozwol, ze Cie zacytuje - niezrozumiales.

Domyślnie

no nic, zamiast pisac czas zaczac jakis 'projekt"
    Road to Manila

Domyślnie

jako prosty "Człowiek z M3" (tak Jacku, nie tylko Ciebie grał Kobiela... ):
    Czekam na "Człowieka z M16". Tego zagrał chyba Tom Berenger.

Panowie, ale o co chodzi, może placka na zgodę?
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

Placek plackiem, a węgle się żarzą...
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Strona 48 z 217 PierwszyPierwszy ... 3846474849505898148 ... OstatniOstatni