Nie bardzo lepiej.
Pilot jest dobry do samojebek ale nie do tego co napisałem.
Szukaj
Nie bardzo lepiej.
Pilot jest dobry do samojebek ale nie do tego co napisałem.
D600
14,20,28x2,35,50,85,90,300,500
28-75,70-210
Pilot nie wysyła "fal" - nie działa radiowo, tylko na podczerwień. Jak już coś piszesz to pisz coś co jest podparte wiedzą a nie domysłom.
DeSiedemSto
Uzależniony od dźwięku migawki
Pilota Ir używam zdecydowanie częściej odkąd mam D7100, ponieważ ma odbiornik również z tyłu, choć mam wężyk to często wolę pilota - bo mi się nic nie plącze między nogami statywu![]()
DeSiedemSto
Ostatnio edytowane przez fotoarte ; 11-01-2015 o 15:28
D5100|18-105mm|Helios 44M
Tak, pro-szę Cię nie pisz mnie synu bo obrażasz mojego Ojca. Pisz dalej swoje wypracowanie do gimnazjum odnośnie fal świetlnych i nie czytaj moich postów jeśli Ci się nie podobaja. W potocznej mowie słowo fal kojarzy się falami radiowymi, co może wprowadzać w błąd ludzi na forum, zwłaszcza zaczynających przygodę z fotografią. To Ty nabijasz sobie licznik postów pisząc post pod postem, probóbując sobie coś udowodnić.
Ps. Jedni wolą pisać na temat ( Fotografia ) inni wola wdawać się w pyskówki nie na temat.
Ostatnio edytowane przez mamil_km ; 11-01-2015 o 15:26
DeSiedemSto
Fala to pojęcie szeroko rozwinięte. To nie tylko radiowa którą zapewne jako jedyną znasz.
Nie chodze i nie chodziłem do gimnazjum nie te lata to były.
D5100|18-105mm|Helios 44M
Pewność działania, dwustopniowe działanie 1-af, 2-migawka tak jak to ma miejsce w spuscie aparatu. Nie podatny na zakłócenia od mocnego światła, brak baterii itd.
DeSiedemSto
Skontaktuj się z nami