Szukaj
Jeszcze powiedz, że w Polsce oddałeś do serwisu![]()
Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g#wno wartych zdjęć
D750+Z5+Zfc
pn: rzeczywiscie biorac pod uwage to co było pokazane na targach to rzeczywiscie o wiele ladniejszy. Tylko dlaczego ten grip taki dziwny? Czemu spust nie jest z gory? Nie wydaje mi sie to za wygodne :/
Nikony
spust jest z góry, tyle że nie "samej góry" a z góry wysuniętego profilu do chwytania. W ten sposób pozycja chwytu nie jest znacznie ponad pozycją oka i zachowany jest układ przypominający chwyt bez dołączonego gripa. Nigdy użytkując gripa nie miałeś wrażenia że chwyt jest zbyt wysoko z porównaniu do pozycji oka? Oczywiście można się przyzwyczaić...
Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g#wno wartych zdjęć
D750+Z5+Zfc
No tak, ja siedzę w bagnecie A już dłuuuugi czas, od analogów, wraz z nieśmiertelnym zenithemJednak jakoś zawsze byłem na forum anglojęzycznym, jakoś tak z przyzwyczajenia. Jednak to co zobaczyłem w klubie rozżarzonych alfiątek niczym nie przypominało choćby dyxum. Szkoda, bo wiem, że są tam fajni ludzie, którzy tylko patrzą z politowaniem i nie odpisują takim, żeby się nie wciągnąć w prostackie pyskówki.
Jeśli chodzi o KM 7D i N D200 to dziwię się, że nie żal Tobie kilku bardzo przydatnych patentów, ale obydwa aparaty są w swojej klasie rewelacyjne i często czynnik psychologiczny ma ogromne znaczenie, widocznie D200 był zrobiony właśnie pod Ciebie. Czasem tak jest i nikt nie wie o co chodziNajważniejsze, że zadowolony jesteś, bo sprzętem który się lubi to i foto wychodzą bardziej wdzięczne
A liczy się tylko zdjęcie, a nie napis na body
pozdrawiam!
Minolta Z1, Minolta A1, KM 7D w kawałkach Sony A100(temporary) MAF 50/1.4 MAF 28/2.8 MAF MAF 18-70/3.5-5.6 MAF 70-210/4 MAF 28-105/3.5-4.5 + MPF 3600HS(D) MPF 5600HS(D) + M42 głównie Helios
Skontaktuj się z nami