Close

Strona 12 z 12 PierwszyPierwszy ... 2101112
Pokaż wyniki od 111 do 112 z 112

Wątek: Sony FF

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sad_minoltus Zobacz posta
    No tak, ja siedzę w bagnecie A już dłuuuugi czas, od analogów, wraz z nieśmiertelnym zenithem Jednak jakoś zawsze byłem na forum anglojęzycznym, jakoś tak z przyzwyczajenia. Jednak to co zobaczyłem w klubie rozżarzonych alfiątek niczym nie przypominało choćby dyxum. Szkoda, bo wiem, że są tam fajni ludzie, którzy tylko patrzą z politowaniem i nie odpisują takim, żeby się nie wciągnąć w prostackie pyskówki.

Jeśli chodzi o KM 7D i N D200 to dziwię się, że nie żal Tobie kilku bardzo przydatnych patentów, ale obydwa aparaty są w swojej klasie rewelacyjne i często czynnik psychologiczny ma ogromne znaczenie, widocznie D200 był zrobiony właśnie pod Ciebie. Czasem tak jest i nikt nie wie o co chodzi Najważniejsze, że zadowolony jesteś, bo sprzętem który się lubi to i foto wychodzą bardziej wdzięczne A liczy się tylko zdjęcie, a nie napis na body

pozdrawiam!

Dokładnie, liczy się zdjęcie i .... forum. Minoltki zacząłem używać 12 lat temu. Jeśli chodzi o ergonomię, to nadal uważam dynaxa 600 i 9si jako niedoścignione wzorce, zresztą D7D też nieźle wypadała pod tym kątem, ale do moich zastosowań D200 jest wprost nieoceniony i jeśli miałbym się kiedyś przesiadać to ewentualnie na D3

Domyślnie

Amen

Strona 12 z 12 PierwszyPierwszy ... 2101112

Uprawnienia umieszczania postów