Close

Strona 169 z 272 PierwszyPierwszy ... 69119159167168169170171179219269 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 681 do 1 690 z 2712
    Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

"Banalne pytanie: szukam tv 48-50 cali. Budżet to max 3500 zeta"
    Szukaj modelu
    Panasonic TX-P50ST60E plazmotron. ja kupiłem z 3599zl z dostwą do domu i płatnościa przy odbiorze. Obraz wspaniały. na pewno jeszcze gdzieś znajdziesz, w starych zapasach, szukaj w czeskich sklepach, a jak nie to odsprzedam Ci swój niespełna półroczy bo nie oglądam w zasadzie bo za drogo wychodzi dla mnie, serio. Ogladam tylko dzinniki, jeden filmik wieczorem, a w weeknt ze dwa filmiki. Raz w tygodniu sprawdzam jak zdjęcia wyszly na TV.
    Jedyną alternatywą dzis na rynku jest Sony Sony KDL-50W829B
    http://www.euro.com.pl/telewizory-le...-50w829b.bhtml
    pieniądze w zasadzie te sam,a ten soniacz na serio trzyma fason wsród tanich LCD LED czy jak im tam. Nawet bym go chętnie kupił dla siebie lub najlepiej zamienił na tego soniacza. Bierz soniacza się zamienimy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kakersik Zobacz posta
    Banalne pytanie: szukam tv 48-50 cali. Budżet to max 3500 zeta. Nie musi być 3d. Koleś w sklepie namawiał mnie na model z rozdzielczością 4k - o taki: http://www.euro.com.pl/telewizory-le...50hu6900.bhtml . Tylko czy to nie jest póki co przerost formy nad treścią?? Ja się skłaniam bardziej ku takiemu: http://www.euro.com.pl/telewizory-le...e50h5500.bhtml ewentualnie http://www.euro.com.pl/telewizory-le...e48h6700.bhtml. Oczywiście nie koniecznie musi być samsung. Najczęściej oglądam filmy z blue ray no i ściągnięte z netu (oczywiście legalnie ) w jakości 1080p. Będę wdzięczny za wszelkie pomocne informacje.

ps. tak, wiem, że najlepiej plazmę, ale dopiero co kupiłem mieszkanie i nie stać mnie
    Ostatnio sprzedawca doradził znajomej Samsunga serii 6xxx, podobno szybsze przetwarzanie obrazu, szybsze procesory bo dzisiaj TV to mały komputer.
    Osobiście jestem fanatykiem Sony i żaden Samsung czy LG nie wyświetli dla mnie takiej szerokiej palety barw czy naturalnej ostrości jak Sony, kolory nasycone i zarazem odseparowane,

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez .:Gerard:. Zobacz posta
    naturalnej ostrości jak Sony, kolory nasycone i zarazem odseparowane,
    Do filmów potrzeba kinowego rozmycia i łagodności
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinio Zobacz posta
    Do filmów potrzeba kinowego rozmycia i łagodności
    I tak jest w Sony samsung miał rozmyty albo ostry całkiem, Koreance maja sztuczny obraz, chcieli by siebie samych przeskoczyć, dla nich biały i niebieski to to samo a jak przywala ostrość to tak jak przeostrzona fotografia w PS

To chyba kwestia gustu, jeden lubi błyszczące drugi matowe dlatego nie odradzałem koleżance Samsunga, ona jest w niebo wzięta.

Domyślnie

Dzięki za wszelkie informacje i propozycje. Kupiłem samsunga 50 cali. Seria 6 .
    Pozdrawiam, Karol.

Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kakersik Zobacz posta
    Dzięki za wszelkie informacje i propozycje. Kupiłem samsunga 50 cali. Seria 6 .
    LED? Fuj, blech

Trza było plazmę kupić - ja mam 4-leteniego panasa i jest git
    Zdradziłem Nikona na rzecz Sony,ale sentyment o forum pozostał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foto4deg Zobacz posta
    LED? Fuj, blech

Trza było plazmę kupić - ja mam 4-leteniego panasa i jest git
    Nie ma czegoś takiego jak telewizory LED. Sa telewizory LCD z podświetleniem LED.

4 letni panas? Toż to antyk.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Nie ma czegoś takiego jak telewizory LED. Sa telewizory LCD z podświetleniem LED.

4 letni panas? Toż to antyk.
    Sam jesteś antyk
    Zdradziłem Nikona na rzecz Sony,ale sentyment o forum pozostał

Domyślnie

Moj Panas ma juz 6 lat i smiga idealnie caly czas
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

HEJO,
    może ktoś pomoże ktoś kto siedzi w TV
    chcielibyśmy kupić nowy TV 60-65"
    kilka warunków
    3D, SmartTV, nagrywanie na USB.
    byle nie samsung
    z ceną- wiadomo każdy chce jak najtaniej :P
    Uczę się... Dobry sprzęt, kijowe umiejętności

Strona 169 z 272 PierwszyPierwszy ... 69119159167168169170171179219269 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów