Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Ola

Domyślnie

Tego Mustanga to raczej w żadnym serialu nie widziałeś:] U nas hardtop/coupe co najwyżej z tego rocznika.

PS. A koszulki wyglądającej jak "psu z gardła" ,to się nikt nie czepi? bo ja dopiero po zdjęciach zwróciłem uwagę.
    E tam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bra_nec Zobacz posta
    Tego Mustanga to raczej w żadnym serialu nie widziałeś:] U nas hardtop/coupe co najwyżej z tego rocznika.

PS. A koszulki wyglądającej jak "psu z gardła" ,to się nikt nie czepi? bo ja dopiero po zdjęciach zwróciłem uwagę.
    To znaczy że podobny... koszulka (kilka chwil po ) to nie część stylizacji ? Pasuje. NIe bądźmy detalistami.
    Czy warto mijać się z prawdą?
    Tak....... jeśli się ją wyprzedza.
    S.J.LEC

Domyślnie

No więc... jak już będziesz focił modelkę lub auto a nie buty i koniecznie musi być zoom, to może zastosuj Brenizer method...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaarooL Zobacz posta
    No więc... jak już będziesz focił modelkę lub auto a nie buty i koniecznie musi być zoom, to może zastosuj Brenizer method...
    Brain'er method bardziej mi podchodzi;]
    E tam

Domyślnie

@KaarooL

Jeżeli zdjęcia na stronach z Twojej stopki są Twojego autorstwa, to jednak wstrzymałbym się z komentowaniem prac innych użytkowników "w dołujący je sposób". . Tyle z mojej strony

Domyślnie

jubyrz:

Chętnie przeczytam rozwinięcie Twojej myśli, najlepiej w PW. Nie zapomnij też dodać linka do swoich portretów...

Bieżący wątek dotyczy zdjęć autorstwa bra_nec i nie chciałbym go zaśmiecać odbieganiem od tematu.

Domyślnie

Zdjęcia dobre choć jak dla mnie modelka za mocno oświetlona, 3 Super! Co tam modelka, auto jest the best
    DeSiedemSto

Uzależniony od dźwięku migawki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jubyrz Zobacz posta
    @KaarooL

Jeżeli zdjęcia na stronach z Twojej stopki są Twojego autorstwa, to jednak wstrzymałbym się z komentowaniem prac innych użytkowników "w dołujący je sposób". . Tyle z mojej strony
    ...krytyka od "mistrzów" zawsze mile widziana
    E tam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamil_km Zobacz posta
    Zdjęcia dobre choć jak dla mnie modelka za mocno oświetlona, 3 Super! Co tam modelka, auto jest the best
    Agreed!
    E tam

Domyślnie

Nie wiem co wy się czepiacie tych butów Dla mnie super stylówka
    Zdjęcia mają klimat "amerycki" Bardzo mi sie podoba kadrowanie, ustawienie modelki, kolory obróbki.
    Jak najbardziej na plus

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów