Tego Mustanga to raczej w żadnym serialu nie widziałeś:] U nas hardtop/coupe co najwyżej z tego rocznika.
PS. A koszulki wyglądającej jak "psu z gardła" ,to się nikt nie czepi?bo ja dopiero po zdjęciach zwróciłem uwagę.
Szukaj
Tego Mustanga to raczej w żadnym serialu nie widziałeś:] U nas hardtop/coupe co najwyżej z tego rocznika.
PS. A koszulki wyglądającej jak "psu z gardła" ,to się nikt nie czepi?bo ja dopiero po zdjęciach zwróciłem uwagę.
E tam
No więc... jak już będziesz focił modelkę lub auto a nie buty i koniecznie musi być zoom, to może zastosuj Brenizer method...
@KaarooL
Jeżeli zdjęcia na stronach z Twojej stopki są Twojego autorstwa, to jednak wstrzymałbym się z komentowaniem prac innych użytkowników "w dołujący je sposób".. Tyle z mojej strony
jubyrz:
Chętnie przeczytam rozwinięcie Twojej myśli, najlepiej w PW. Nie zapomnij też dodać linka do swoich portretów...
Bieżący wątek dotyczy zdjęć autorstwa bra_nec i nie chciałbym go zaśmiecać odbieganiem od tematu.
Zdjęcia dobre choć jak dla mnie modelka za mocno oświetlona, 3 Super! Co tam modelka, auto jest the best![]()
DeSiedemSto
Uzależniony od dźwięku migawki
Nie wiem co wy się czepiacie tych butówDla mnie super stylówka
![]()
Zdjęcia mają klimat "amerycki"Bardzo mi sie podoba kadrowanie, ustawienie modelki, kolory obróbki.
Jak najbardziej na plus![]()
Skontaktuj się z nami