Szukaj
3 jest mega1 i 2 auto za ciemne
Nie panujesz nad światłem na twarzy a buty psują klimat, zbyt ciężkie w tym całokształcie... Trzecie foto niekorzystne moim zdaniem.
Auto mega, modelka w odpowiednim klimacie a zdjęcia z mega dużą GO i kiepskim oświetleniem. Pobaw się trochę optyką, błyskiem i GO...
Najbardziej podoba mi się 3 i rzeczywiście buty zwróciły większą uwagę niż sama modelka na 1 i 2 zdjęciu lecz i tak fotki dla mnie przyjemne![]()
Po kolejnym spojrzeniu dodam jeszcze, że ta kurtka też nie pomaga. Może w jednym kadrze byłaby OK ale nie we wszystkich, nawet w środku auta...
Gdzie na 2 podziała się tablica rejestracyjna widoczna na 1?
Szczegół, ale secik traci na spójności.
Na tło bardziej pasowałby wielki kanion, albo z jego braku jakaś droga przez pola i równiny, ale generalnie - jest Mustang, jest OK.
Mam lustrzankę, jestę fotografę!
Ale jak mam się pobawić?Proszę powiedz, powiedz... Muszę widocznie nikkora 24-70 zareklamować, bo dziad mi robi dużą GO przy 2.8. Lampa tyż do kosza w takim razie pójdzie ,bom filtra ND8 musiał zakładać Lampiszon nieznośny nie chciał mi się zsynchronizować powyżej 1/200s.
E tam
3 fajna bo bez butówa poważnie najlepiej "oświecone" - najciekawiej ... Trochę dziwi mnie siedzenie z tak trzymaną kurtką (bluzą) to chyba nie jest naturalne. A autko ostatnio w jakimś serialu widziałem
fajne... Ogólnie miłe zdjęcia...
Czy warto mijać się z prawdą?
Tak....... jeśli się ją wyprzedza.
S.J.LEC
Skontaktuj się z nami