Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Ola

Domyślnie Ola

1.
    2.
    3.

Kilka kadrów z Olą - sierpień.
    E tam

Domyślnie

Nie panujesz nad światłem na twarzy a buty psują klimat, zbyt ciężkie w tym całokształcie... Trzecie foto niekorzystne moim zdaniem.

Auto mega, modelka w odpowiednim klimacie a zdjęcia z mega dużą GO i kiepskim oświetleniem. Pobaw się trochę optyką, błyskiem i GO...

Domyślnie

Najbardziej podoba mi się 3 i rzeczywiście buty zwróciły większą uwagę niż sama modelka na 1 i 2 zdjęciu lecz i tak fotki dla mnie przyjemne

Domyślnie

Po kolejnym spojrzeniu dodam jeszcze, że ta kurtka też nie pomaga. Może w jednym kadrze byłaby OK ale nie we wszystkich, nawet w środku auta...

Domyślnie

Gdzie na 2 podziała się tablica rejestracyjna widoczna na 1?
    Szczegół, ale secik traci na spójności.
    Na tło bardziej pasowałby wielki kanion, albo z jego braku jakaś droga przez pola i równiny, ale generalnie - jest Mustang, jest OK.
    Mam lustrzankę, jestę fotografę!

Domyślnie

3 świetne naturalne najlepsze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaarooL Zobacz posta
    Nie panujesz nad światłem na twarzy a buty psują klimat, zbyt ciężkie w tym całokształcie... Trzecie foto niekorzystne moim zdaniem.

Panuje za to nad moim monitorem. Biała koszulka nie przepalona, a twarz tak? taki klimat, taki look, taka obróbka...

Auto mega, modelka w odpowiednim klimacie a zdjęcia z mega dużą GO i kiepskim oświetleniem. Pobaw się trochę optyką, błyskiem i GO...
    Ale jak mam się pobawić? Proszę powiedz, powiedz... Muszę widocznie nikkora 24-70 zareklamować, bo dziad mi robi dużą GO przy 2.8. Lampa tyż do kosza w takim razie pójdzie ,bom filtra ND8 musiał zakładać Lampiszon nieznośny nie chciał mi się zsynchronizować powyżej 1/200s.
    E tam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dino1984 Zobacz posta
    Gdzie na 2 podziała się tablica rejestracyjna widoczna na 1?
    Szczegół, ale secik traci na spójności.
    Na tło bardziej pasowałby wielki kanion, albo z jego braku jakaś droga przez pola i równiny, ale generalnie - jest Mustang, jest OK.
    Tablice usnąłem z 2 tylko dlatego ,że odciągała wzrok od....butów

Co do Kanionu... to stanowcze Veto
    E tam

Domyślnie

3 fajna bo bez butów a poważnie najlepiej "oświecone" - najciekawiej ... Trochę dziwi mnie siedzenie z tak trzymaną kurtką (bluzą) to chyba nie jest naturalne. A autko ostatnio w jakimś serialu widziałem fajne... Ogólnie miłe zdjęcia...
    Czy warto mijać się z prawdą?
    Tak....... jeśli się ją wyprzedza.
    S.J.LEC

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów