Szukaj
Bardzo mi się podoba ta historia. Bardzo fajny set. Mocne Panie to jest!
A mnie się nie podoba nic. Albo dziwne kontrastowe HDR(mowa o jedynce) albo wyeksponowane owłosienie na 3. Dodatkowo mamy niefortunne wykorzystanie GO(4 i 7) . 5, 6 i 8 w ogóle nie czaje.
Sory autorze za taką ocenę, ale takie są moje odczucia.
Ostatnio edytowane przez basket ; 09-11-2014 o 22:32
Fuji
Ciekawa historia ślubna uwieczniona na przemyślanych i dobrych fotografiach. Nie wiem, czy jak na ślub nazbyt nie wysublimowane? Młodym się podobały?
Nie wiem, co napisać.
piotrbzdyra, dzięki Panie
basket, musimy przyjąć, że GO nie jest losowa a owłosienie lubię eksponować, nic nie poradzę.
Dwa pytania które zabijają fotografię ślubnąPM zazwyczaj nie mają wielkiego pojęcia o fotografii, tak jak zresztą ja w wielu "nie swoich" dziedzinach. Oczywiście spełniam ich oczekiwania/wyobrażenia (te w granicach dobrego smaku
) -to jest ich święto a nie poligon dla mnie. Staram się przy tym żeby zdjęcia pomimo swojej wtórności były na dobrym poziomie a klatki jak powyższe powstają jako przyprawa, dla odrobiny satysfakcji i jako podpis
![]()
nic
6 i 8 trochę nie rozumiem...poza wszystkim to podobne ujęcia ale nie zestawiłeś ich razem - dla mnie niepotrzebne dublowanie kadrów. Set fajny, klatka otwierająca bardzo dobra! PM nie ma szans się to podobać ;D Ale tak jak napisałeś - nie samą PM człowiek żyje ;D
Świetne zdjęcia z fajnym klimatemâŚale tak, jak poprzednicy pisali: trochę za dużo artyzmu w tej sztuce.
Te zdjęcia są świetne jako dodatek do głównego materiału, który chciałbym otrzymać jako pamiątkę ze swojego ślubu. Nie wiem, co otrzymali w albumie młodzi, ale w powyższym secie tylko 4 zdjęcia przedstawiają głównych bohaterów a reszta to zdjęcia tłaâŚa takie proporcje są moim zdaniem trochę ryzykowne.
chyba tomtytus dobrze to podsumował, natomiast nie ogarniam klatki nr.5 (technicznie leży), myślę że chciałeś się tu trochę "popisać" i pokazać inne spojrzenie na ten dzień
sporo gratów
Jestem podobnego zdania: o ile w zdjęciu nr 4 można bez problemu załapać, że chodziło o pokazanie welonu i płatków kwiatów tak zdjęcia nr 5 i 8 nie rozumiem w ogóle. 6 też nieco ubogi ma przekaz.
Skontaktuj się z nami