Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: N.N.

Domyślnie

Bardzo mi się podoba ta historia. Bardzo fajny set. Mocne Panie to jest!

Domyślnie

A mnie się nie podoba nic. Albo dziwne kontrastowe HDR(mowa o jedynce) albo wyeksponowane owłosienie na 3. Dodatkowo mamy niefortunne wykorzystanie GO(4 i 7) . 5, 6 i 8 w ogóle nie czaje.
    Sory autorze za taką ocenę, ale takie są moje odczucia.
    Ostatnio edytowane przez basket ; 09-11-2014 o 22:32
    Fuji

Domyślnie

Ciekawa historia ślubna uwieczniona na przemyślanych i dobrych fotografiach. Nie wiem, czy jak na ślub nazbyt nie wysublimowane? Młodym się podobały?
    Nie wiem, co napisać.

Domyślnie

piotrbzdyra, dzięki Panie

basket, musimy przyjąć, że GO nie jest losowa a owłosienie lubię eksponować, nic nie poradzę.

Cytat Zamieszczone przez PiciuD300 Zobacz posta
    Nie wiem, czy jak na ślub nazbyt nie wysublimowane? Młodym się podobały?
    Dwa pytania które zabijają fotografię ślubną PM zazwyczaj nie mają wielkiego pojęcia o fotografii, tak jak zresztą ja w wielu "nie swoich" dziedzinach. Oczywiście spełniam ich oczekiwania/wyobrażenia (te w granicach dobrego smaku ) -to jest ich święto a nie poligon dla mnie. Staram się przy tym żeby zdjęcia pomimo swojej wtórności były na dobrym poziomie a klatki jak powyższe powstają jako przyprawa, dla odrobiny satysfakcji i jako podpis
    nic

Domyślnie

6 i 8 trochę nie rozumiem...poza wszystkim to podobne ujęcia ale nie zestawiłeś ich razem - dla mnie niepotrzebne dublowanie kadrów. Set fajny, klatka otwierająca bardzo dobra! PM nie ma szans się to podobać ;D Ale tak jak napisałeś - nie samą PM człowiek żyje ;D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slivus Zobacz posta
    ...przyprawa, dla odrobiny satysfakcji i jako podpis
    fajnie przyprawione
    nie podoba mi się jedynie 6
    natomiast 8 wydaje mi się niedopracowana, taka z potencjałem i bałaganem

reszta b. fajna naj 1 i 4
    D780|17-35|35|50|85

Domyślnie

Świetne zdjęcia z fajnym klimatem…ale tak, jak poprzednicy pisali: trochę za dużo artyzmu w tej sztuce.

Te zdjęcia są świetne jako dodatek do głównego materiału, który chciałbym otrzymać jako pamiątkę ze swojego ślubu. Nie wiem, co otrzymali w albumie młodzi, ale w powyższym secie tylko 4 zdjęcia przedstawiają głównych bohaterów a reszta to zdjęcia tła…a takie proporcje są moim zdaniem trochę ryzykowne.

Domyślnie

chyba tomtytus dobrze to podsumował, natomiast nie ogarniam klatki nr.5 (technicznie leży), myślę że chciałeś się tu trochę "popisać" i pokazać inne spojrzenie na ten dzień
    sporo gratów

Domyślnie

Jestem podobnego zdania: o ile w zdjęciu nr 4 można bez problemu załapać, że chodziło o pokazanie welonu i płatków kwiatów tak zdjęcia nr 5 i 8 nie rozumiem w ogóle. 6 też nieco ubogi ma przekaz.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów