Close

Strona 5 z 13 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 122

Domyślnie

hmm no tak ale jak mi na miejscu sprawdza i pokarzą ze to nie jest woda to przesrane :P? ale swoja droga czytalem gdzies wlasnie nawet nie wiem czy nie na tym forum ze matryca jest uszczelniona... noi widocznie moja nie byla..
    jakbym powiedzial ze kolega z niego korzystal na wycieczce a pozniej jzu taki byl (od wilgoci) to bym byl nieswiadomy ze to moze nie byc wilgoc, to i tak nie zmieni faktu jak cos to pociagna mnie do odpowiedzialnosci ? glupie pytanie chyba anwet znam odp..
    ojej nic chyba mnei bardziej nie pocieszylo jak "to nie twoja wina" co do plamy.. wydaje mi sie ze od samego kupna byla.. tylko zauwazylem ja na jednym zdjeciu dopiero pozniej..=/

Domyślnie

pepe2k dobrze radzi - też próbowałbym osuszyć, przy czym niezbyt nagle - niech sobie odparuje

kubalmar
    Gość

Domyślnie

Zobacz sobie na przykładzie D70 jak rozbebeszyc aparat i zdjąc filtr z matrycy
    http://www.astrosurf.org/buil/d70/ircut.htm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kubalmar Zobacz posta
    Zobacz sobie na przykładzie D70 jak rozbebeszyc aparat i zdjąc filtr z matrycy
    http://www.astrosurf.org/buil/d70/ircut.htm
    qrde, myślałem, że to jest bardziej skomplikowane

Domyślnie

a co sadzicie o takim pomysle? aparat kupilem tydzien temu pojde do sklepu powiem ze on te zdjecia jakies niezadawalajace robi i powiem ze nie wiem o co chodzi (ma tydzien weic chcem taki myk zrobic jakby byl kupiony z usterka juz) oni go wysla na gwarracnje i co??

Domyślnie

Sprzedawca może chcieć Cię zbyć mówiąc, że juz naklepałeś trochę zdjęć i w sumie nie jest nowy, itp. Znam to z autopsji.

Domyślnie

uuuuuuuuuuu ...........
    Czekaj aż wyschnie i serwis .
    Ostatnio edytowane przez gadas ; 03-07-2007 o 21:22
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krystek1987 Zobacz posta
    a co sadzicie o takim pomysle? aparat kupilem tydzien temu pojde do sklepu powiem ze on te zdjecia jakies niezadawalajace robi i powiem ze nie wiem o co chodzi (ma tydzien weic chcem taki myk zrobic jakby byl kupiony z usterka juz) oni go wysla na gwarracnje i co??
    Wstydź się!!!
    Pozdrawiam:
    Andrzej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Smurf Zobacz posta
    Wstydź się!!!
    Hmm jestem ciekaw Czy sam bys byl taki chetny do wydania takiej kasy ?
    a wracajc do tematu, warto sprobowac?

widmows
    Gość

Domyślnie

A czy Ty myślisz, że pracownicy serwisu nie czytają forum?

Strona 5 z 13 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów