Szukaj
Irish Beer z kormorana. Zdecydowanie za słodki. Byłoby świetne ciemne piwo gdyby miało trochę goryczki a tak może zemdlić po wypiciu 1/3 butelki.
Tego nie mogłem zmęczyć i wylałem do kibla
Na szczęście Viva la Wita była ok. Chociaż jak dla mnie witbier Doctora Brew jest bezkonkurencyjny.
Ostatnio edytowane przez Borat1979 ; 01-11-2014 o 23:31
No, a ja otworzylem dzisiaj to ponoc najlepsze piwo targow warszawskich, ktore ma IBU 150, chociaz na etykiecie napisali 100++. Goryczka super, chociaz jak na moje kubki smakowe to raczej w okolicach 80. Jest to Imperial India Pale AleI musze przyznac, ze naprawde jest swietne
Nie moglem sie zdecydowac jaka fotke wrzucic wiec daje miksa :P
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Miałem chęć na piwo miodowe i niestety kupiłem to coś. Już po otwarciu zabił mnie intensywny dosłownie duszący aromat sztucznego miodu, aż mi się przypomniało to badziewie zwane miodem sprzedawane za PRL-u. Mimo, że się starałem to nie da się tego wypić. Po prostu ten sztuczny zapach i smak aż wykręca. Piłem ok 30 piw miodowych i to jest najgorszy syf na jaki trafiłem.
Powiezienie: "gówno w ładnym papierku" idealnie pasuje do tego produktu.
Radzę omijać tego mdłego bełta szerokim łukiem.
Czarny Kot to niestety nie jest browar. Piwa te sa robione dla hurtowni alkoholi Dionizos. Sa to jakies "koncerniaki" przepakowane w inne opakowania.
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Piwo na slodzie wędzonym drewnem bukowym. Nawet nawet![]()
Jak za duza fotka to sorki, ale z Tapatalka wrzucam :P
.
Skontaktuj się z nami