Dzisiaj patriotycznie
Szukaj
Dzisiaj patriotycznie
Jak ten dywizjon?
Ja wlasnie popijam Widawe i jak zawsze daje rade
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Dywizjon mi smakował.
Niestety kolejne King of Hop z Alebrowaru to straszne rozczarowanie. Jak lubię wszelkiego rodzaju odmiany IPA tak to jest ciężkie do zniesienia. Nie wiem czy każde jest takie beznadziejne czy tylko taka warka się trafiała ale po kilku łykach wylałem do kibla. Nie dość, że śmierdzi "mokrym kartonem" a może bardziej starą mokrą spleśniałą szmatą to jeszcze jakieś kwaśne jak cholera
Ostatnio edytowane przez Borat1979 ; 17-10-2014 o 22:31
To musiales trafic jakas trefna butleke, albo faktycznie ta warka nie wyszla. Pamietam, ze bylo bardzo fajne w smaku i napewno nie walilo mokrym kartonem
Ja wlasnie pije Nosferatu i musze powiedziec, ze wlasnie zdeklasowalo bass reeves z faktorii. jak dla mnie to black ipa nr 1
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Musiałem zabić smak King of Hopa czymś przyjemniejszym.
Polecam bardzo przyjemny wędzony staout.
Nalałem sobie Podróże Kormorana - Witbier, jednym słowem pyszne![]()
Kolejne po cofee stout bardzo dobre piwko z tego browaru![]()
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Na początek Diablo i Pirania oba bardzo dobre.
Trzecie to niestety niewypał
Pierwszy raz spróbowałem produktu Szału Piw bo jakoś wcześniej nie maiłem okazji. Prawdę mówiąc kupując nie widziałem jaki to styl piwa i po kilku łykach myślałem, że to jakiś udziwniony lager ale klepnąłem w necie i się okazało, że to Amber AleJak dla mnie marne i szkoda zachodu bo to jakiś mdły ulep a nie Ale. Ani aromatów amerykańskiego chmielu, ani goryczki. Nie polecam wymęczyłem 1/5 i jakoś dalej mi nie idzie.
* Ten post sponsorują literki N i S oraz liczba 40 *
Jak Pirania? Ponoc to piwo zrobione tylko po to zeby bylo cholernie gorzkie. Mialo byc najbardziej goryczkowym z polskich piw. Stoi u mnie w sklepie, ale jakos jeszcze nei mialem okazji sprobowac. Pilem kiedys Sharka od nich i byl fajny, jak zreszta wiekszosc piw z Widawy![]()
.
Skontaktuj się z nami