Close

Strona 279 z 364 PierwszyPierwszy ... 179229269277278279280281289329 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 781 do 2 790 z 3638

Wątek: co pijecie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qualin Zobacz posta
    Pilem kiedys Sharka od nich i byl fajny, jak zreszta wiekszosc piw z Widawy
    shark byl fajny ale na jeden kufel .. drugi ciezko bylo zmeczyc ale jako 0,3 byl fenomenalny
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qualin Zobacz posta
    Jak Pirania? Ponoc to piwo zrobione tylko po to zeby bylo cholernie gorzkie. Mialo byc najbardziej goryczkowym z polskich piw. Stoi u mnie w sklepie, ale jakos jeszcze nei mialem okazji sprobowac. Pilem kiedys Sharka od nich i byl fajny, jak zreszta wiekszosc piw z Widawy
    Nie no bez przesady, jest wyraźna goryczka ale nie jakaś kosmiczna. Ogólnie piwo dobre, zresztą piwa z Widawy trzymają poziom i jeszcze nie trafiłem na takie, którym byłby rozczarowany.
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Domyślnie

kupiłem sobie w Lidlu "Komes - porter bałtycki" (Browar Fortuna)... i Wam powiem... dopóki siedziałem to spox ale jak wstałem to... nie to żebym był pijany ale... 9% swoje robi...
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coach_lodz Zobacz posta
    kupiłem sobie w Lidlu "Komes - porter bałtycki" (Browar Fortuna)... i Wam powiem... dopóki siedziałem to spox ale jak wstałem to... nie to żebym był pijany ale... 9% swoje robi...
    hehe... Ja tak miałem po wypiciu Hadesa. Łyknąłem sobie po robocie i po jednym piwku czułem się zakręcony a to mała buteleczka 330 ml

Z tym, że 11,1 %
    Ostatnio edytowane przez Borat1979 ; 19-10-2014 o 21:59

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coach_lodz Zobacz posta
    Bałtycki z browaru Witnickiego zdecydowanie lepszy. Ale faktycznie 9% potrafi namieszać w głowce Regularnie (codziennie?, z niewielkimi przerwami co parę dni ) pijam Prima'tora Double (10,5%) i wiem co potrafi, szczególnie po trzech z rzędu

Domyślnie

W piątek piłem nowego milkstouta od Solipiwko - świetna rzecz, klasyka, właśnie takich piw mi brakuje bo wokół same ajpy-s*ajpy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seler Zobacz posta
    W piątek piłem nowego milkstouta od Solipiwko - świetna rzecz, klasyka, właśnie takich piw mi brakuje bo wokół same ajpy-s*ajpy...
    A ja byłem w Spiżu na marcowym , też dobre

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Jeden z najlepszych stoutów

A na drugą nóżkę Singel hop HBC430 który moim zdaniem jest dużo lepszy niż HBC342

Ostatnio edytowane przez bastek ; 21-10-2014 o 23:52

Domyślnie

Dzisiaj próbowałem Primatora i jak dla mnie to kolejny Pale Ale o smaku lagera

Jednak Pale Ale w polskim wykonaniu wychodzi znacznie lepiej niż po czesku.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Borat1979 Zobacz posta
    Dzisiaj próbowałem Primatora i jak dla mnie to kolejny Pale Ale o smaku lagera
    wolalbym odwrotnie
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Strona 279 z 364 PierwszyPierwszy ... 179229269277278279280281289329 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów