Tego nawet Internety nie wiedzą, ale podobno Canon teraz zamierza bardziej skupić się na klientach niż na produktach.
Szukaj
Tego nawet Internety nie wiedzą, ale podobno Canon teraz zamierza bardziej skupić się na klientach niż na produktach.
Czyzby mialo to znaczyc, ze przedtem skupial sie na produktach?![]()
Podobno....
..... mają zacząć robić dobrze użytkownikom...... bez względu na lata stażu w systemie.
Pozdrawiam
Marcin
Se pokręciłem.
Fuji S3Pro || Nikkor 35/1.8G DX; 50/1.8D
Canon teraz produkować będzie odkurzacze. Oczywiście do usuwania syfu z matryc i wnętrzności Nikona. Rynek jest ogromny, bo wyjątkowo wielu dało się nabrać na zakup żółtego złomu![]()
To w korporacji nazywa się komunikacja, a zwyczajnie - zawracanie tyłka. Użytkownikom.Tego nawet Internety nie wiedzą, ale podobno Canon teraz zamierza bardziej skupić się na klientach niż na produktach.
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
Proponuję pracownikom Canona zmianę dilera albo zmniejszenie działki.![]()
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
Hmm, minęło już trochę czasu os kiedy coś się na tej stronie pojawiło a ja nadal nie wiem o co chodzi.
O to, ze Canon see impossible! A impossible tutaj znaczy, ze nie wygraja nigdy z Nikonem/Sony jezeli chodzi o sensory![]()
Skontaktuj się z nami