Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Grek w Czechach

Domyślnie Grek w Czechach

Czyli Zeus Team w Ostravie, która była uwieńczeniem mojego pierwszego pełnego sezonu spotterskiego. Mój pierwszy raz na słynnym polu buraczanym - miejsca, do którego pewnie jeszcze nieraz będę wracał.

1. Tak czysto spottersko:

2. Flary

3. "Coś tam" na kadłubie

Szkoda, że nie można dawać w większej rozdzielczości (regulamin forum) bo dużo detalu ucieka
    Uważam, że dyrekcja forum powinna dopuścić przynajmniej 1600 na dłuższym boku.

Pozdrowienia dla miłośników dopalaczy
    Ostatnio edytowane przez Yanis ; 29-09-2014 o 21:21
    FOTO-ZABAWKI SPRZEDANE.

Domyślnie

Ładne, bardzo podoba mi się trójka
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Super secik ,tez byłem na Burak beach było super w przyszłym roku trzeba bedzie tam wrócic
    N D 300 s Sigma 10-20 , Sigma 70 -300 sb-800

Domyślnie

Trójeczka bardzo fajna. A co do tych 1600px to zawsze możesz dać link do większego rozmiaru lub iść w ślady forumowego wywrotowca wpkx'a
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

3 robi wrażenie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SerU Zobacz posta
    Trójeczka bardzo fajna. A co do tych 1600px to zawsze możesz dać link do większego rozmiaru lub iść w ślady forumowego wywrotowca wpkx'a
    Ja jestem "porzondny obywatel" i przestrzegam przepisów A miniaturek sam nie lubię klikać, więc też ich nie zapodaję.

Dzięki wszystkim za uwagi. Te dotyczące obróbki też byłyby mile widziane - właśnie przesiadłem się z Capture NX2 na Photoshopa i dopiero odkrywam pewne rzeczy.
    FOTO-ZABAWKI SPRZEDANE.

Domyślnie

też nieźle; choć 1 jakoś mi tu nie pasuje.

Uprawnienia umieszczania postów