Eeeee, ja to bym wolal bez grawerow, ale takie po 50 zl chodza :/
Szukaj
Eeeee, ja to bym wolal bez grawerow, ale takie po 50 zl chodza :/
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Dzisiaj na skołatane nerwy po ciężkim dniu pracy z pomocą przychodzi Doctor Brew
Doctor Brew kazdy jest swietny![]()
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Też tak uważam dlatego zasięgnąłem porady u drugiego specjalisty z tego szpitala
Wreszcie pojawił się w sklepie mój ulubiony kawowy staut a kormorana
U mnie jest non stop w sklepie dostepny![]()
Alebrowar wypuszcza dwa nowe single hop pod koniec miesiaca, oba ipa.
.
Dzisiaj spróbowałem tego cuda. Jak dla mnie zdecydowanie za słodkie i w smaku nie bardzo przypomina piwo. Jak by mi ktoś nalał do szklanki bez piany nie pokazując butelki to bym powiedział, że to jakiś napój pomarańczowo grejpfrutowy lub lekki tropikalny drink serwowany przy hotelowym basenie. W sumie taki babski napitek
Ja ostatnio eksperymentuję z Alter Beer![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Odnośnie ostatniego tematu picia koncerniaków dziś przeszła pora na:
Standardowo fotka z sieci...
Piłem dwa: Polski Chmiel i Rubi Lagera. Lepiej kupić Żubra czy Harnasia wyjdzie taniej a będzie w sumie to samo
Ja z kolei nabrałem się na tydzień Azjatycki w Lidlu. Kupiłem dwa, na razie próbowałem tylko Changa. Mam jeszcze jakieś Tsingtao, które okazało się holenderskie jak przeczytałem dokładnie etykietęNo cóż człowiek się uczy na błędach. Na szczęście zajrzałem do mojego sklepiku na Twardej i nabyłem: Doctor Brew, Metropolis, Coffe Stauta i Komesa więc będzie czym zapić te "azjatyckie" sikacze
Skontaktuj się z nami