Szukaj
Ale ten to nie z tamtej epoki
może pomylił imprezy![]()
D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
Grecja2013
klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział
Dlatego ludzie byli zdziwieniW ogóle przyleciał z dziwnej strony i dość nagle. Ciekawe ilu go złapało "na matrycę"
![]()
Jeden i trochę oszukany a drugim prywatnym jakiś d....k przyleciał i całą inscenizację przerwali na kilka minut. Gdyby pirotechnik odpalił w tym momencie ładunek ukryty w ziemi to samolocik by spadł na publiczność nie wspominając że mogłby zderzyć się z tym biorącym udział w imprezie. Ehhhh Poza tym był jeszcze jeden wóz opancerzony, jeden mini czołg, jedna ciężarówka, i 3 duże karabniny (nie wiem jakie bo się nie znam) reszta żołnierzy wyposażona w pistolety i karabiny maszynowe. a żołnierzy było dużo myślę że spokojnie ponad 100. jak ktoś miał długi obiektyw to mógł coś zrobić z naciskiem na coś bo wszystko pod słońce
W poprzednim roku było ciekawiej, i więcej żołnierzy. Ale samolotu nie było![]()
Długi czyli jaki? 400 mm pod DX czyli 600 w ekwiwalencie? Ale po co? By wyłapywać poszczególnych ludzików? Wg. mnie wystarczyło szkło 70-200 (pod DX) ale z dobrą pracą pod światło by spadek kontrastu nie był aż tak zauważalny...
EDIT:
Odnoszę wrażenie, że kolega Mane był właśnie w czapce i stroju moro z D7100...![]()
Ostatnio edytowane przez nikoniarz ; 07-09-2014 o 21:13
Skontaktuj się z nami