Szukaj
Widok właściwy robi piorunujące wrażenie. Piękności...!
NIKON
Ze względu na wyłażące w PD coś, nie zapytam czy można było nieco aparacik opuścić.A poza tym wsio w pariatkie.
LED ZEPPELIN
Troszkę szkoda, że poskąpiłeś nieco dołu ale i tak jest czadowo. Na wersji XL fajnie widać detal.
A ja jestem inny i z dołu bym całkiem zrezygnował. Wyspa pięknie oświetlona i na niej bym skupiał uwagę.
A new shit has come to light...
A widzisz ja tez mialem takie przemyslenie, ciac dol ile sie da i zostawic tylko wode i gore...
Nikon http://greg77.com/
Dol nic nie wnosi (a na pewno nic nie wnosi przy takim cieciu). Ciac calkiem jak sugeruje Duder i Grzechu, na dalszym planie piekne widoki i dobre swiatlo.
No może nie tak, że nic nie wnosi, bo wnosi - poczucie głębi, perspektywy, skali. Ale w tym ujęciu jakby jednak zaburza odbiór najciekawszej partii obrazu i tylko dlatego sugerowałem jego pominięcie. Po prostu jest za mało atrakcyjny w stosunku do tego co ciekawe.
BTW - przyganiał kocioł..."zlituj się... Nie każdy był w młodosci filatelistą".No wiem, niby dałeś linka, ale podstawowa wersja mogłaby być sporo większa.
Ostatnio edytowane przez Duder ; 03-09-2014 o 20:23
A new shit has come to light...
Bardzo dobrze odczytałes powód takiego a nie innego cięcia. Większa ilosc dołu nie wchodziła w rachubę-spory smietnik po prostu. Mam kadr o jakim wspominacie i doprawdy tutaj jest lepiej.
Resztki w PD-faktycznie niedopatrzenie z mojej strony.
A co do kotła i garnka-miało być jeszcze mniejsze![]()
Skontaktuj się z nami