Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Baśka

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    maniak666
    Gość

Domyślnie Baśka

Witam po dłuższej przerwie. Taki sobie widoczek pod ocenę zapodaje w formacie nie naruszającym regulaminu.

Tutaj wersja XL

ZAPRASZAM

Domyślnie

Widok właściwy robi piorunujące wrażenie. Piękności...!
    NIKON

Domyślnie

Ze względu na wyłażące w PD coś, nie zapytam czy można było nieco aparacik opuścić. A poza tym wsio w pariatkie.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Troszkę szkoda, że poskąpiłeś nieco dołu ale i tak jest czadowo. Na wersji XL fajnie widać detal.

Domyślnie

Piękny widoczek, to o czym wspomnial Nikonozaur zapewne niedopatrzenie
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

A ja jestem inny i z dołu bym całkiem zrezygnował. Wyspa pięknie oświetlona i na niej bym skupiał uwagę.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

A widzisz ja tez mialem takie przemyslenie, ciac dol ile sie da i zostawic tylko wode i gore...

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Dol nic nie wnosi (a na pewno nic nie wnosi przy takim cieciu). Ciac calkiem jak sugeruje Duder i Grzechu, na dalszym planie piekne widoki i dobre swiatlo.

Domyślnie

No może nie tak, że nic nie wnosi, bo wnosi - poczucie głębi, perspektywy, skali. Ale w tym ujęciu jakby jednak zaburza odbiór najciekawszej partii obrazu i tylko dlatego sugerowałem jego pominięcie. Po prostu jest za mało atrakcyjny w stosunku do tego co ciekawe.

BTW - przyganiał kocioł..."zlituj się... Nie każdy był w młodosci filatelistą". No wiem, niby dałeś linka, ale podstawowa wersja mogłaby być sporo większa.
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 03-09-2014 o 20:23
    A new shit has come to light...

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    No może nie tak, że nic nie wnosi, bo wnosi - poczucie głębi, perspektywy, skali. Ale w tym ujęciu jakby jednak zaburza odbiór najciekawszej partii obrazu i tylko dlatego sugerowałem jego pominięcie. Po prostu jest za mało atrakcyjny w stosunku do tego co ciekawe.

BTW - przyganiał kocioł..."zlituj się... Nie każdy był w młodosci filatelistą". No wiem, niby dałeś linka, ale podstawowa wersja mogłaby być sporo większa.
    Bardzo dobrze odczytałes powód takiego a nie innego cięcia. Większa ilosc dołu nie wchodziła w rachubę-spory smietnik po prostu. Mam kadr o jakim wspominacie i doprawdy tutaj jest lepiej.
    Resztki w PD-faktycznie niedopatrzenie z mojej strony.
    A co do kotła i garnka-miało być jeszcze mniejsze

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów