Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Domyślnie Camele - plotki czy fakty?

Witam

Moja koleżanka wróciła ostatnio z wakacji z Włoch, jako że ja i ona byliśmy fanami tego rodzaju papierosów zdziwiło mnie że pali inne fajki. Podobno camele zawdzięczają swój smak specjalnemu środkowi który czyni tę fajki jeszcze bardziej rakotwórczymi. Szukałem informacji na ten temat, nic znaleźć nie mogę co wy o tym myślicie ? Wiem że to dyskusja podobna do tego czy lepiej umrzeć skacząc z 9 piętra czy lepiej położyć się na torach ale ciekawi mnie ta "opinia" o camelach
    Pozdrawiam
    D300 + N50 f1.8 G + N18-55VR + książki... ale na nic sprzętu kupa gdy fotograf dupa

Domyślnie

A moze po prostu przestań palić? Mamy tu na forum taką grupę bohaterów

Domyślnie

Kiedys krazyla plotka, ze dodaje sie do nich wysuszone odchody wielblada, stad ten specyficzny smak i nazwa
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Taaaa... Do L&M dodawany jest Domestos a na paczkach Marlboro jest 18 dowodów, że firma wspiera Ku Klux Klan.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qualin Zobacz posta
    Kiedys krazyla plotka,...
    to nie plotka, to prawda.

Rzuć palenie - nie będziesz miał dylematów. Warto.

Domyślnie

Każdy każe rzucić, a nikt nei odpowiada na pytanie...

Oczywiście że to prawda Wolves. To lekko radioaktywna smółka uranowa, ale nie pękaj - na pewno znajdziesz w jakichś innych fajach coś równie smakowitego.

PS
    Ja rzuciłem z sukcesem i jest mi z tym o niebo lepiej, choć palaczom wydaje się, że to niemożliwe, bo mają za mało wyobraźni.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Rzucic to trzeba chciec poprostu. Ja decyzje o rzuceniu podjalem po testach do SG. palilem paczke dziennie i przestalem z dnia na dzien bez zadnych wspomagaczy i tak juz ponad 5 lat bez papierosow sobie szczesliwie zyje
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Myslę, że nikt nie udzieli 100% odpowiedzi czy jest dodawana ta konkretna substancja i to ona tak "smakuje" czy nie. Bo niby skad ?? Producent takich informacji nie wypuszcza nigdzie. Tak jak z coca colą ludzie pracuja w rozlewniach wlewaja jakieś składniki w nieoznakowanych bańkach w danych ilościach i powstaje produkt

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Rawa Maz.

Domyślnie

Nie nawóz, ale mocz. I nie wielbłąda, ale jałówki wielbłąda. Drogie jak diabli, bo rozumiesz... ciężko dostać, deficytowy towar. Tego... karawana długo idzie, do domu daleko, poganiacze czują się coraz bardziej samotni, a noce na pustyni chłodne okrutnie

Domyślnie

Kiedyś jeszcze jak paliłem ( będzie już ok 15 lat temu ) też camele były moimi NAJ... i po jakimś czasie wycofali je z obiegu, zdziwienie było ale jak widać coś z nimi jest nie tak skoro ponownie wycofują
    Rzucenie to najlepszy wybór Wiem... łatwo się mówi.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów