Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Domyślnie

No widzis jak ty duzo widzisz nawet nie zauwazylem tego czerwonego ducha.. ogolnie sie przyjzalem jeszcze raz temu zdjeciu i czerwieni mozna by bylo ogolnie troche zdjac nawet patrzac po krawacie.. Kamerzyste probowalem wykadrowac ale zdjecie kiepsniej wyglada mz jak sie utnie z gory lub dolu.. wiec zostawilem dziada :P a co do 12 to mowisz ze komuna powialo? luksusowej na stole tylko brakuje hehehhe
    Kazdy placi za swole blendy

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Rawa Maz.

Domyślnie

Aaa, bo ja tak złośliwie
    Komuną, komuną, taki niski kontrast i sprane cienie jak w Ekspresiaku, panie

Domyślnie

jak moglem tak popsulem :P obywatelu towarzyszu hihi

Domyślnie

a takie cb?

13.

Domyślnie

oj... myślałem że matryca d600 tak szumi brzydko bez generowania tego sztucznego niby szumu - zdecydowanie lepiej
    Jak na początki jest ok

Domyślnie

Bardzo fajne fotki (pod warunkiem ściągnięcia szumu). Ciekawe kadry i uchwycone emocje. Oby tak dalej !!!
    Widzę, że ta Sigma jest świetnym szkłem. Pozdro.
    "Nikon"

Domyślnie

A ja ciągle nie mogę zrozumieć fenomenu robienia czarno białych fotek z imprezy która pokazuje radość, żywioł i zabawę.
    FUJIFILM X-T1 + FUJINON 18-55 F2.8-4 R LM OIS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mbodniak Zobacz posta
    A ja ciągle nie mogę zrozumieć fenomenu robienia czarno białych fotek z imprezy która pokazuje radość, żywioł i zabawę.
    Ja również dość często zadaję sobie to pytanie kiedy widzę śluby czy wesela w bieli i czerni...
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mbodniak Zobacz posta
    Bez koloru nie da się pokazać radości, żywiołu i zabawy?

Domyślnie

Do CB trzeba dorosnac a tak na powaznie to niektore fotografie zwyczajnie lepiej prezentuja sie w czerni i bieli moim zdaniem. I napewno nie staja sie przez to smutne..

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów