Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Domyślnie Rozgrzewka przed pierwszym kotletem

Czolem! Fotografowac lubilem zawsze, od kilku dobrych lat na "powaznie" interesuje sie fotografia. Niedawno zrobilem strone www, nawet zglosili sie pierwsi zainteresowani Nadszedl czas na pierwsze zlecenie, juz na powaznie. Chcialem sie z wami podzielic kilkoma kadrami ktore popelnilem w ostatni weekend podczas wesela w Polsce (bylem gosciem) Wiem ze jeszcze nie jestem w punkcie w ktorym chcialbym byc (fotografowanie, obrobka) ale czuje ze sie do niego nieustannie zblizam.. swoja droga pewnie nigdy do niego nie dotre bo jak juz bede blisko to wyznacze sobie nowy A jak sie wam widza moje kadry? obrobka? Uprzedze pierwsze pytanie, sprzet to d600 +S35 1.4A i SY14

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.
    Kazdy placi za swole blendy

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

To ziarno to specjalnie tak?

Domyślnie

Lubie na zdjęciach delikatną strukturę, szum czy ziarnistość etc - ale te grochy tutaj jak dla mnie totalnie z czapy, kompletnie nie pasują, rażą sztucznością...

Domyślnie

no a jak przypadkowo moglbym dac? ;P ostatnio bardzo mi sie spodobala taka obrobka i jak jest czysto i ostro to mi czegos brakuje..

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez camill_lkr Zobacz posta
    no a jak przypadkowo moglbym dac? ;P ostatnio bardzo mi sie spodobala taka obrobka i jak jest czysto i ostro to mi czegos brakuje..
    Wolalem sie upewnic

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Lubie na zdjęciach delikatną strukturę, szum czy ziarnistość etc - ale te grochy tutaj jak dla mnie totalnie z czapy, kompletnie nie pasują, rażą sztucznością...
    Zgodze sie z Patrykiem. Stad moje pytanie czy to specjalnie tak...

Domyślnie

a bardziej raza Was w kolorze czy cb?

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Kolor.

Domyślnie

ok, rzeczywiscie moze jest zbyt intensywne. Przed zmniejszeniem nieco lepiej to wygladalo A oprocz ziarna? a tu 5 dla przykladu zmniejszylem

5a.

A dla ciekawskich wrzuce tez wersje przed obrobka (tylko nie piszcze ze najlepsza hehehe)

5 bifor
    Ostatnio edytowane przez camill_lkr ; 22-08-2014 o 17:41

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Rawa Maz.

Domyślnie

Teraz ładniej, ale mordy chyba odrobinę za czerwone. Ziarno dodaje się po coś, a nie "bo tak". Mogłeś jeszcze wykadrować tego kamerzystę z zieloną lampą. I wyczyścić czerwonego ducha, co wylazł po obróbce na garniaku sponsora. W sumie, to jakby obróbka była pomiędzy "before" i "after", to może byłoby optymalnie.
    Ta 12. to chyba specjalnie stylizowana na fotografię prasową z lat 70.?

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów