Rewelacja, świetne zdjęcia!
Mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy odnośnie blura (zdjęcia 1,3,4)? Rozumiem że został dodany w PS?
Szukaj
Rewelacja, świetne zdjęcia!
Mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy odnośnie blura (zdjęcia 1,3,4)? Rozumiem że został dodany w PS?
Przy tej sesji mój setup to 5Dmk2 + C 85mm 1.8 - bardzo pospolita kombinacja
(tak wiem, jestem na nikoniarzach - ale stąd się wywodzę i tutaj kupiłem dobre 60% swojego sprzętu... D80-D200-D90... a potem po ponad rocznym w oczekiwaniu na D800 (video) sprzedałem wszystko w diabły i kupiłem 5Dmk2)
I can ride my bike with no handlebars...
Piękne zdjęcia ślicznej dziewczyny. Dbałość o szczegóły i operowanie głębią ostrości wydobyły z modeliki wszystko co najlepsze. Baaaardzo mi się Twoje zdjęcia podobają.
['O]
Te rozmycia są może i fajne ale... i tak wolę "zwykłą" 5.
Nikon
Dla mnie BW bardzo fajne, więc faworytami są 4 i 1
Bardzo ładne, kolor podoba mi się bardziejAczkolwiek 85 1.8 raczej nie daje aż takiego rozmycia
Miałem, używałem w identycznym zestawie, teraz mam 85 1.2 które również w ten sposób nie rozmywa jak na 1 czy 4. Na pozostałych już ten blur bardziej wiarygodny
Gdybym miał wybierać jedno zdjęcie to zdecydowanie 2
Btw., też zaczynałem od D90 a później udało mi się zakupić używane 5dmkii![]()
1 i 4 świetne. Jest w nich jakieś niedopowiedzenie, jakiś nostalgiczny rys, co nie pozwala oderwać wzroku, te zdjęcia coś mówią - trzeba też pochwalić pracę modelki.
a ja bym tu widzial preset z fashion actions, sciemniac to my ale nie nam ;] bo faktycznie takie rozmycia to...no jesli to faktycznie z 1,8 to poprosze preset z tego ustawienia lr ;]
Ostatnio edytowane przez witboy ; 14-08-2014 o 04:29
d750 + d800+dk17m+dk19+ gripy newell+> nikkor 28 1.8g , Jupiter 37a, sigma 35 art, sigma 24 art, sigma 50 art, sigma 85 art +> sb910 + 400ws z aku +yn685 -> kiev 60 + sonnar 180
https://500px.com/witoldpiotrowski
Skontaktuj się z nami