Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: 24mm PC-E

Oszczędny w słowach Awatar mateuszeczek
    Miasto
    Medynia Głogowska

Domyślnie

wolnyslimak, gdzie kupiłeś, jeśli mogę zapytać? Sam szukam używki, podobno była w interfoto miesiąc temu, ale już nie ma. :/ Wolałbym używkę, zawsze to trochę oszczędności, ale potrzebuję udokumentowanie zakupu, więc jakieś ebaye odpadają. Chyba, że macie pomysł jakby to zrobić?
    Pozdro 654632529374!

Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mateuszeczek Zobacz posta
    wolnyslimak, gdzie kupiłeś, jeśli mogę zapytać? Sam szukam używki, podobno była w interfoto miesiąc temu, ale już nie ma. :/ Wolałbym używkę, zawsze to trochę oszczędności, ale potrzebuję udokumentowanie zakupu, więc jakieś ebaye odpadają. Chyba, że macie pomysł jakby to zrobić?
    Najpopularniejszy serwis w Polsce... Trzeba śledzić aukcje i co jakiś czas trafiają się perełki. Jeśli jednak potrzebujesz f-ry to używka od osoby prywatnej najczęściej odpada. To nie jest popularne szkło więc przy takich założeniach, że używka wraz z dowodem zakupu możesz czekać wieczność. Jeśli interesuje Cię architektura, krajobrazy miejskie to lepszego wyboru mz. nie ma. Do tego 70-200 i jest tandem do wszystkiego...albo właśnie ostatnio doszedłem do wniosku, że zamiast zoom'a lepszy byłby 85 pc-e. Jednak jak zyć bez zoom'a, jak żyć...?
    Ostatnio edytowane przez wolnyslimak ; 16-07-2014 o 16:22

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów