Close

Strona 1735 z 1948 PierwszyPierwszy ... 735123516351685172517331734173517361737174517851835 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17 341 do 17 350 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Borat1979 Zobacz posta
    Wiem, że to kobiety ale dlaczego wszystkie grają do jednego kosza?
    Może dlatego, że koszytkówka to gra zespołowa?
    Ważne, że się nie biją z powodu tych samych stroi
    D70 + N18-105VR + N35/1.8G + SB-600
    Helios 44M-7/2 + Jupiter 135/3.5

Domyślnie

jednak wasze stare wpisy są o niebo śmieszniejsze niż ten chłam, zajrzyjcie do początków HUMORU!
    F801s/D300/D610 N18-135/N24/N50/N70-210/SB900

Domyślnie

Piłkarze Brazylii wchodzą na lotnisko, skąd mają odlecieć na mecz z Polską.
    Przychodzi trener i mówi:
    - chłopaki, mamy tylko jeden bilet...
    Piłkarze patrzą na siebie i po chwili decydują, że do Polski poleci Ronaldinho.
    Przed odlotem mówią mu:
    - dobra Ronaldinho, będziesz grał sam. Jakoś sobie poradzisz.
    Następnego dnia reszta drużyny w czasie meczu siedzi w brazylijskim pubie przy piwie. Sprawdzają wynik meczu Polska-Brazylia w internecie, a tam: 0:1 (34` Ronaldinho).:
    - Ronaldinho gra sam, bez bramkarza i nawet nieźle się spisuje.
    Jakiś czas później patrzą, a tam koniec meczu i wynik 1:1 (83` Rasiak).
    Następnego dnia Ronaldinho wraca do Brazylii, spotyka się z resztą drużyny a oni pytają:
    - Ej, stary, czemu strzelili ci bramkę? Przecież tak dobrze ci szło?
    - No wiecie panowie - odpowiada Ronaldinho - miałem mały problem, w 46` dostałem czerwoną kartkę
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 03-07-2014 o 09:24 Powód: nie tapamy.
    Aparat

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Altro Zobacz posta
    jednak wasze stare wpisy są o niebo śmieszniejsze niż ten chłam, zajrzyjcie do początków HUMORU!
    Przesadziłeś! Te pierwsze są tak samo denne.

Domyślnie

Z pozdrowieniem dla informatyków - sieciowców:

Cześć, chciałbym usłysześ żart o TCP.
    -€“ Cześć, chciałbyś usłyszeć żart o TCP?
    -€“ Tak, chciałbym usłyszeć żart o TCP.
    -€“ OK, opowiem ci żart o TCP.
    -€“ Ok, posłucham żartu o TCP.
    -€“ Jesteś gotowy do wysłuchania żartu o TCP?
    -€“ Tak, jestem gotów do wysłuchania żartu o TCP.
    -€“ OK, wyślę ci żart o TCP. Potrwa on 10 sekund, zawiera dwie postacie, nie ma miejsca wydarzeń, kończy się puentą.
    -€“ OK, jestem gotowy do odbioru żartu o TCP, który trwa 10 sekund, zawiera dwie postacie, nie ma miejsca wydarzeń i kończy się puentą.
    -€“ Przepraszam, przekroczono czas połączenia. Cześć, chciałbyś usłyszeć żart o TCP?
    N

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vian Zobacz posta
    Wspomnienia Taternika:
    "Podczas jednego z obozów wspinaczkowych w Tatry pojechaliśmy w rejon Morskiego Oka.
    Dotarliśmy pod ścianę. Nasz instruktor (jako, że byliśmy przygotowani na wyprawę pod każdym względem) zaproponował, żebyśmy sobie strzelili po jednym - "żeby nam się ściana trochę położyła - będzie się lepiej wchodzić". Towarzystwo nie namyślało się długo i zaczęli "kłaść ściany" dosyć intensywnie, z czasem flaszki zaczęły topnieć jedna po drugiej i skończyło się na kompletnym uboju. Gdy grupa ocknęła się równo ze świtem zauważyli, że brakuje wśród nich prowodyra libacji - instruktora..."

I tutaj następuje wersja GOPR-owców:
    "Zapieprzamy gazikiem, wyjeżdżamy zza zakrętu a tu jakiś facet na środku drogi idzie na czworaka, wbija haki w asfalt i asekuruje się liną..."
    Były takie przypadki - jak poszli po wódkę do Zakopca i wracali w okolice MOKa
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez raddeli Zobacz posta
    Z pozdrowieniem dla informatyków - sieciowców:

Cześć, chciałbym usłysześ żart o TCP.
    -€“ Cześć, chciałbyś usłyszeć żart o TCP?
    -€“ Tak, chciałbym usłyszeć żart o TCP.
    -€“ OK, opowiem ci żart o TCP.
    -€“ Ok, posłucham żartu o TCP.
    -€“ Jesteś gotowy do wysłuchania żartu o TCP?
    -€“ Tak, jestem gotów do wysłuchania żartu o TCP.
    -€“ OK, wyślę ci żart o TCP. Potrwa on 10 sekund, zawiera dwie postacie, nie ma miejsca wydarzeń, kończy się puentą.
    -€“ OK, jestem gotowy do odbioru żartu o TCP, który trwa 10 sekund, zawiera dwie postacie, nie ma miejsca wydarzeń i kończy się puentą.
    -€“ Przepraszam, przekroczono czas połączenia. Cześć, chciałbyś usłyszeć żart o TCP?
    Ja nie mam aż tak przeciążonego łącza, ale niegdyś na SDI, na którym było podpiętych jeszcze oprócz mnie kilku sąsiadów sąsiadów żart ten (szczególnie wieczorami) był popularny do chwili wprowadzenia kolejkowania.

To jeszcze tematycznie:

Jak guru unixowy uprawia seks?
    - unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; yes; yes; umount; sleep;

Domyślnie

Te informatyczne dowcipy to bawią tylko pryszczatych nerdów. Są tak drętwe jak żarty Strasburgera w Familiadzie.
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Borat1979 Zobacz posta
    Te informatyczne dowcipy to bawią tylko pryszczatych nerdów. Są tak drętwe jak żarty Strasburgera w Familiadzie.
    He, he, he - prawda.
    Mimo to wolę żarty Strasburgera
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

Strona 1735 z 1948 PierwszyPierwszy ... 735123516351685172517331734173517361737174517851835 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów