Szukaj
To nie to... Minęło sporo lat, weszła nowa generacja użytkowników Nikona, to młodzi ludzie używający tak samego języka jak te z podsłuchów Platformersów; wchodzę na to forum i czuję obrzydzenie...
Co nie zmienia faktu, że Nikon jest wielki
Radzę czytać jednak te pierwsze wpisy, są śmieszne i trzymają poziom
F801s/D300/D610 N18-135/N24/N50/N70-210/SB900
nowa generacja użytkowników Nikonamłodzi ludzieużywający tak samego języka jak te z podsłuchów PlatformersówPlatformersówczuję obrzydzenie![]()
To się teraz nazywa język parlamentarny.![]()
d70s + N18-70 + N55-200
chyba napisałem ciut niejasno skoro poddajesz moje sformułowania w wątpliwość. To forum humoru istnieje od sporo czasu. Wszystko się - niestety - zmienia. Zamiast dowcipów tekstowych coraz częściej widzę rzekomo zabawne klipy. Obraz zastępuje pismo.To znak nowego pokolenia, jakieś 10 lat temu dostawało ono na komunię kompaktowe aparaty, teraz - kupuje nowe Nikony i dołącza się do wspaniałej społeczności użytkowników tej wybitnej technologii. A co do dowcipów... mam wspaniałe dzieło Jana Bystronia o komizmie. Tam nikt nie używał słów obelżywych i kloacznych. Słusznie pisze inny użytkownik Nikona - to już język parlamentarny... Ale czy śmieszny?
Ostatnio edytowane przez Altro ; 05-07-2014 o 19:39
F801s/D300/D610 N18-135/N24/N50/N70-210/SB900
nikt nie używał słów obelżywych i kloacznychCzłowieku, piszesz cały czas o sobie. Nie miałeś kiedyś przypadkiem nicku u-boot?Platformersów![]()
Humor, jak widać, też można brać na poważnie.
Pursue happiness with diligence
Na szczęście powagę można pokonać humorem.
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
Panowie a może i Panie! w tym dziale nie obrażamy się na politykę, religię i kolor skóry. Mam nadzieję, żę właśnie w tym dziale nie ma miejsca na poprawność polityczną. I jak napisał !AGresT humor rządzi! jak by to powiedziała dzisiejsza młodzież![]()
Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami