Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: mazda - rigshot

Domyślnie mazda - rigshot

do budowy riga zabierałem się już chyba ze dwa a może 3 lata...oczywiście dość luźno podchodziłem do tematu a całość chciałem zmieścić w 100zł
    ostatnio mnie znowu natchnęło i właśnie jestem po pierwszych testach

Domyślnie

Wygląda to dobrze ale mam parę pytań Kolor karoserii to srebrny? Ten strzał z rury upolowałeś czy dorobiony?
    blog|fejsbuk|flickr
    Z6II|20|35|50|85|500

Domyślnie

srebrny, ale że były to pierwsze testy to wyskoczyliśmy w południe na parking galerii, więc światło dzienne mieszane z każdym innym możliwym. Co do strzału z rury to jest to diesel...więc domalowany

Domyślnie

Świetne Mega mi się podobają strzały z Riga
    Dobra robota Zdradzisz z czego zrobiłeś riga?

Domyślnie

bardzo mi sie podoba, gratulki!
    D750 , D610, N[70-200 f/2.8; 50 f/1.8; 24-70 f/2.8], Samyang 14 f/2.8
    http://500px.com/masterkzam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tommy Zobacz posta
    oczywiście dość luźno podchodziłem do tematu a całość chciałem zmieścić w 100zł
    no i co, zmieściłeś, ile metrów? Na swoim doświadczeniu, nie mając żadnego elementu jak głowica, rury czy przyssawki to koszt jest koło 250zł za 3 metrowego.

Wyszło fajnie, mogłeś tylko zredukować szum.
    www.rajdowy.blogspot.com wolę samochody niż wijące się "modelki"

Domyślnie

faktycznie, gdyby nie to co już posiadałem w stylu mocowanie blendy, głowica itp to pewnie z 500zł, ale że te rzeczy miałem już do innych celów to nie wliczałem
    odejście mam w tej chwili na około 2,5m od auta
    mam nadzieję że będę miał wkrótce czas wyskoczyć jakimś kolorowym autem już na prawdziwe ujęcia zamiast gonienia po galerii

a dorzucam jeszcze dwa bonusy
    2

3

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Nie robilbym tutaj jakiejs wielkiej afery bo strzaly tylko poprawne. Jedynka najciekawsza, marchewa dodaje uroku, nawet jak doklejona kolorki tez ok. Gdyby nie bylo marchewy to wolalbym bardziej z boku. W 2 lepiej by bylo gdyby bylo widac skrecone kolo bo teraz mozg mysli, ze fura chce w linii prostej, a tu kolko w tle sie robi. 3jka troche mdla. Jak to Twoje pierwsze to na +.

I jak ktos chce riga to http://www.move-n-shoot.com/eng_rig_inventory_fg2.html, a nie jakies gadzety znalezione w czipsach

Domyślnie

Shao, Ty wieczny malkontencie
    A mnie się podobają 1 i 3, dwójkę bym pominął w ogóle. 3 kojarzy mi się nieco z nowym katalogiem Audi, który ostatnio wziąłem z salonu - fura pędzi aż miło, tyle, że kierowcy brak. O ile u Ciebie się pewnie schował za słupkiem, to w wydaniu Audi wyraźnie widać, że go po prostu nie ma Ale to tak na marginesie
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów