do budowy riga zabierałem się już chyba ze dwa a może 3 lata...oczywiście dość luźno podchodziłem do tematu a całość chciałem zmieścić w 100zł
ostatnio mnie znowu natchnęło i właśnie jestem po pierwszych testach
Szukaj
do budowy riga zabierałem się już chyba ze dwa a może 3 lata...oczywiście dość luźno podchodziłem do tematu a całość chciałem zmieścić w 100zł
ostatnio mnie znowu natchnęło i właśnie jestem po pierwszych testach
srebrny, ale że były to pierwsze testy to wyskoczyliśmy w południe na parking galerii, więc światło dzienne mieszane z każdym innym możliwym. Co do strzału z rury to jest to diesel...więc domalowany![]()
Świetne Mega mi się podobają strzały z Riga
Dobra robota Zdradzisz z czego zrobiłeś riga?
bardzo mi sie podoba, gratulki!
D750 , D610, N[70-200 f/2.8; 50 f/1.8; 24-70 f/2.8], Samyang 14 f/2.8
http://500px.com/masterkzam
www.rajdowy.blogspot.com wolę samochody niż wijące się "modelki"
faktycznie, gdyby nie to co już posiadałem w stylu mocowanie blendy, głowica itp to pewnie z 500zł, ale że te rzeczy miałem już do innych celów to nie wliczałem
odejście mam w tej chwili na około 2,5m od auta
mam nadzieję że będę miał wkrótce czas wyskoczyć jakimś kolorowym autem już na prawdziwe ujęcia zamiast gonienia po galerii
a dorzucam jeszcze dwa bonusy
2
3
Nie robilbym tutaj jakiejs wielkiej afery bo strzaly tylko poprawne. Jedynka najciekawsza, marchewa dodaje uroku, nawet jak doklejonakolorki tez ok. Gdyby nie bylo marchewy to wolalbym bardziej z boku. W 2 lepiej by bylo gdyby bylo widac skrecone kolo bo teraz mozg mysli, ze fura chce w linii prostej, a tu kolko w tle sie robi. 3jka troche mdla. Jak to Twoje pierwsze to na +.
I jak ktos chce riga to http://www.move-n-shoot.com/eng_rig_inventory_fg2.html, a nie jakies gadzety znalezione w czipsach![]()
Shao, Ty wieczny malkontencie![]()
A mnie się podobają 1 i 3, dwójkę bym pominął w ogóle. 3 kojarzy mi się nieco z nowym katalogiem Audi, który ostatnio wziąłem z salonu - fura pędzi aż miło, tyle, że kierowcy brak. O ile u Ciebie się pewnie schował za słupkiem, to w wydaniu Audi wyraźnie widać, że go po prostu nie maAle to tak na marginesie
![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Skontaktuj się z nami