Ja już robiłem 2 podejścia do Win8 i za każdym razem wracałem do Win7. Teraz będę chyba miał lapka z dotykową antyrefleksyjną matrycą to chyba bez Win8 się nie obejdzie aby móc wykorzystać jej możliwości.
Szukaj
Ja już robiłem 2 podejścia do Win8 i za każdym razem wracałem do Win7. Teraz będę chyba miał lapka z dotykową antyrefleksyjną matrycą to chyba bez Win8 się nie obejdzie aby móc wykorzystać jej możliwości.
A tobie też się nie znudzi to samo mi ciągle odpisywać? Jak ja napiszę, że W8 jest lepszy od W7 to zawsze się musisz podniecić, jak tutaj. Jak napisze to ktoś inny z forumowiczów to... milczysz. Hmm... czym ci tak zalazłem za skórę? Wyluzuj... bo szkoda życia. A odpowiadając na twoje pytanie: NIE, nie jestem na garnuszku MS choć używam ich systemów począwszy od DOS-a 6.22 i znam je doskonale. Włącznie z najnowszymi okienkami... i mam prawo się na ich temat wypowiadać. Powtórzę raz jeszcze: Windows 8 to najlepszy pod każdym względem system operacyjny firmy Microsoft.
Nikon
Mnie zaś rozśmiesza branie do nowego lapka starej 7-ki zamiast nowej 8-ki, czyli czegoś, co jest wydajniejsze, bezpieczniejsze... etc. BTW też kiedyś zakochałem się bardzo w 7-mce i uważałem ten system za "the best" ale 8-ka ją pobiła praktycznie na każdym polu...
Aby nie spierać się po raz n-ty powiem na koniec każdemu stojącemu przed wyborem systemu by MS to, co mówię w wielu tematach: jeśli ma być nowy system do nowego lapka to tylko 8-ka.
Nikon
No własnie, trollujesz :] Win 8 w tym momencie jest na prawdę uznawany za bezpieczny i dobrze zaprojektowany system.
Tylko pod jednym względem OSX jest bezpieczniejszy - znacznie mniejszy udział w rynku. W tym sensie, czyli najważniejszym dla użytkownika domowego, jest różnica. Za to zagrożenia na Windows są znacznie lepiej znane i jest oprogramowanie ochronne ( typu HIDS ) które większość ze znanych ataków blokuje. W perspektywie zagrożenia jednostkowego, celowanego, każdy system jest równie niebezpieczny, a najmniej zabezpieczoną częścią jest użytkownik.
Również zgadzam się, że Win 8 jest najstabilniejszym, najszybszym systemem MS. Jest kilka rzeczy które wolałbym inaczej, ale jestem w stanie z nimi żyć. Czy najlepszy pod każdym względem? Jak na razie dla mnie najmniej problemowy i najbardziej intuicyjny.
Z dotykowym ekranem nawet nie warto myśleć o Win7
d70s + N18-70 + N55-200
Pewnie dlatego na laptopie, po ok roku musiałem już raz reinstalować Win8. Padło dziadostwo tak, że w żaden sposób nie byłem w stanie go ożywić. Na makówce ani kompach linuxowych natomiast, nie robiłem takiej czynności od tylu lat, że nawet nie pamiętam.
PS. Już nie będę. "Troll_mode = OFF".![]()
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
Win 8 to dla mnie ostatnie złoMam obecnie kompa z win 7 i jest dla mnie idealny. Bardzo dobra obsługa, wszystko praktycznie intuicyjne i zero problemów z nim. No ale co ja się tam znam - z Visty też byłem zadowolony
Win 8 używałem przez tydzień i używam w pracy. Za cholere nie mogę się do niego przyzwyczaić. Ten cały interfejs (czy jako to się tam nazywa) i te wszystkie wodotryski, sprawia to, że kiedy wracam do win 7 od razu czuję się jak ryba w wodzie
Co do tematu, to na tą chwilę, na 90% zdecyduję się na Della http://www.x-kom.pl/p/179542-noteboo...w-7hp64x.html# Tylko proszę mi powiedzieć jak jest z jego matrycą? Najwyższej jakości nie oczekuję, ale czy od biedy nadaje się do zdjęć?
Skontaktuj się z nami