Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Jaki laptop

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    ... że też ci się nie znudzi ta głupia propaganda, jesteś na etacie MS, że wypisujesz takie nieprzemyślane teksty?
    A tobie też się nie znudzi to samo mi ciągle odpisywać? Jak ja napiszę, że W8 jest lepszy od W7 to zawsze się musisz podniecić, jak tutaj. Jak napisze to ktoś inny z forumowiczów to... milczysz. Hmm... czym ci tak zalazłem za skórę? Wyluzuj... bo szkoda życia. A odpowiadając na twoje pytanie: NIE, nie jestem na garnuszku MS choć używam ich systemów począwszy od DOS-a 6.22 i znam je doskonale. Włącznie z najnowszymi okienkami... i mam prawo się na ich temat wypowiadać. Powtórzę raz jeszcze: Windows 8 to najlepszy pod każdym względem system operacyjny firmy Microsoft.
    Nikon

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej1974 Zobacz posta
    ...
    Powtórzę raz jeszcze: Windows 8 to najlepszy pod każdym względem system operacyjny firmy Microsoft.
    Choćbyś to wyrył na drogocennym kruszcu, to i tak jest to jedynie Twoje przeświadczenie, którym obdarzasz wszystkich przy każdej nadarzającej się okazji, dlatego mnie to odrobinę rozśmiesza.

... ale co mi tam w różnorodności i folklor być musi.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    Choćbyś to wyrył na drogocennym kruszcu, to i tak jest to jedynie Twoje przeświadczenie, którym obdarzasz wszystkich przy każdej nadarzającej się okazji, dlatego mnie to odrobinę rozśmiesza.

... ale co mi tam w różnorodności i folklor być musi.
    Mnie zaś rozśmiesza branie do nowego lapka starej 7-ki zamiast nowej 8-ki, czyli czegoś, co jest wydajniejsze, bezpieczniejsze... etc. BTW też kiedyś zakochałem się bardzo w 7-mce i uważałem ten system za "the best" ale 8-ka ją pobiła praktycznie na każdym polu...

Aby nie spierać się po raz n-ty powiem na koniec każdemu stojącemu przed wyborem systemu by MS to, co mówię w wielu tematach: jeśli ma być nowy system do nowego lapka to tylko 8-ka.
    Nikon

Domyślnie

Ja już robiłem 2 podejścia do Win8 i za każdym razem wracałem do Win7. Teraz będę chyba miał lapka z dotykową antyrefleksyjną matrycą to chyba bez Win8 się nie obejdzie aby móc wykorzystać jej możliwości.

Domyślnie

Win 8 to dla mnie ostatnie zło Mam obecnie kompa z win 7 i jest dla mnie idealny. Bardzo dobra obsługa, wszystko praktycznie intuicyjne i zero problemów z nim. No ale co ja się tam znam - z Visty też byłem zadowolony Win 8 używałem przez tydzień i używam w pracy. Za cholere nie mogę się do niego przyzwyczaić. Ten cały interfejs (czy jako to się tam nazywa) i te wszystkie wodotryski, sprawia to, że kiedy wracam do win 7 od razu czuję się jak ryba w wodzie

Co do tematu, to na tą chwilę, na 90% zdecyduję się na Della http://www.x-kom.pl/p/179542-noteboo...w-7hp64x.html# Tylko proszę mi powiedzieć jak jest z jego matrycą? Najwyższej jakości nie oczekuję, ale czy od biedy nadaje się do zdjęć?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slawek Wojtczak Zobacz posta
    Co do tematu, to na tą chwilę, na 90% zdecyduję się na Della http://www.x-kom.pl/p/179542-noteboo...w-7hp64x.html# Tylko proszę mi powiedzieć jak jest z jego matrycą? Najwyższej jakości nie oczekuję, ale czy od biedy nadaje się do zdjęć?
    Szału nie ma... ale od biedy to i mój stary Sajsung, który czeka na wymianę na coś bardziej normalnego do obróbki, się nadaje...
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slawek Wojtczak Zobacz posta
    na tą chwilę, na 90% zdecyduję się na Della http://www.x-kom.pl/p/179542-noteboo...w-7hp64x.html#
    To jeszcze wlicz sobie w koszta zakup pamięci RAM

Domyślnie

Jak chcesz takiego della to tu masz 14 taniej, razem z 8GB ramu i jakąś bazową Nvidią:
    http://lpk.x-kom.pl/explozja-okazji/

Sam używałem i byłem nawet zadowolony - zwłaszcza z warunków gwarancji - do czasu aż mi ukradli.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów