Marek-frotka --> gratuluje cierpliwości
Zdecydowanie pierwsze robi najlepsze wrażenie![]()
Szukaj
Marek-frotka --> gratuluje cierpliwości
Zdecydowanie pierwsze robi najlepsze wrażenie![]()
oj długa droga przed Tobą chłopiepracuj, pracuj i się zrehabilituj jakimiś normalnymi fotkami bo tymi wystraszyłeś 3/4 forum
![]()
Tylko 3/4 ?![]()
AŁA !!!!!!!!! wszedlem i liczyłem na cos odbrobine leprzego...
ale przynam sie ze jedne z najgorszych fot jakie tu widzialem na forum...
pracuj nad soba i nad aparatem jego obsluga..
poczytaj i podpatrz innych ( ) a pozniej prosze wrzucaj tu foty.
popatrzyłame wlansie jakie ja pierwsze tu wrzucilem...
i patrzyłem jakie ja pierwsze zdjecia zrobilem ktorych tu nie wrzucłem
ucz sie chlopie ucz... albo jesli to prowokacja ... to na fotka.pl albo sympatia.pl bo tu zasmiecasz forum...
na poczatek proponuje ci zaopatrzyc sie w "mydelniczke" albo "idiotkemre" jak kto woli..
wlacz nastaw na auto i biegaj z kolegami i kolezankami strzelajac 300 fot dziennie
masz na to calutkie wakacje. wieczorem odrabiaj prace domowa i przegladaj kazdy watek w dziale ludzie na tym forum
nastepnego dnia apjat od nowa polska ludowa... 300 zdjec i ogladanie
Bron cie Panie Boze nic tu nie wrzucaj... przynajmniej przez pierwsze 5 miechow...
nawet jesli wszyscy koledzy ci powiedza ze masz super zdjecie !!!!!!!!!!!!1
po 5 miechach wybierz sie z najladniejsza kolezanka jaka masz... lub kolega jak kto woli
zrob jej 10 zdjec i jedno tu wrzuc...
a Panowie i panie z tego forum ci ocenia
Gwarantuje ze nie otrzymasz takich batow jak obecnie.
a jesli otrzymasz,.... to kup sobie kamere sony i zacznij robic filmy...
EOT
PS. pogromca pikseli.... <-- to mnie rozwalilo doszczetnie narazie to piksele pogromily ci tyleczek troszke...
do moich uwag dodam jeszcze jedna.. zmien nick
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
pogromca_pikseli chyba pozostanie przy 1 pościei to przez 'nas'
![]()
www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
a myślałem że ja robię kiepskie foty...
35 postów i samo "bicie piany"..żałosne
Tyle odpowiedzi - chociaż pogromca po ich przeczytaniu pewnie dalej nie wie co zrobił źle, czyli najważniejsze, żeby pojechać maksymalnie i wyraźnie się odciąć - bo forum musi trzymać standardy coby inni się nie śmiali z nikoniarzy.
"You press the button, we do the rest."
dobra
1. nie czytał regulaminu umieszczania zdjęć
2. prawdopodobnie nie czytał, lub bez zrozumienia, opinie o zdjęciach w dziale 'ludzie'
3. że o ogladaniu zdjęć w tym dziale nie wspomnę
gdyby to był użytkownik mający parę postów lub choćby zarejestrowany jakiś czas temu, to możnaby wykazać więcej wyrozumiałości, jednak w tym wypadku to jest wg mnie niezasłużone
Skontaktuj się z nami