...bo to taka promocja pikseli![]()
Szukaj
...bo to taka promocja pikseli![]()
Heh... ostatnio właśnie zauważyłem swoisty wysyp takich fotek.
Toż moja V3 chyba lepiej zdjęcia robi - przynajmniej nie łapie wszystkich kolorów.
Nie rozumiem zamysłu wrzucającego.
Takie zdjęcie zapodaj na fotka.pl - tam takie są... choć nie wszystkie
....a tak wogóle to one się Tobie podobają??
D7100 + N18-70 f3.5-5.6 + N50 f1.8 + N55-200VR + Metz48AF1
Masakra!!!!!! Beznadziejne zastanów się zanim coś umieścisz na forum, bo to się nazywa zaśmiecaniem!!!!!![]()
no nie popisałeś się na początek, może lepiej było napisać cześć... zamiast takie gnioty wstawiać
az sobie z ciekawości jeszcze w exif zapodałem oczko - 50 na pełniej dziurze, tryb "zielony". To wszystko wyjaśnia. Myślałeś o zmianie aparatu na jakąś małpkę bo wtedy będziesz miał, noooo ładniejsze zdjęcia prosto z aparatu.
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
Szczególnie pierwsze zasługuje ze względu na światło na miano: "blacha".![]()
"W prawdziwym świecie, tak jak i we śnie nic nie jest tym, czym się wydaje." D. Koontz.
Pozdrawiam i przepraszam za brak polskich znakow w niektorych postach.
Jak na pierwszy raz - to nieźle Ci się dostało ( z pewnością słusznie , choć chyba trochę za ostro ).
O ile mogę Ci coś doradzić:
1. Nie załamuj się - rób zdjęcia i więcej czasu spędzaj na forum czytając wątki tematyczne w tym przypadku - ludzie.
Da Ci to pewien pogląd na zagadnienie.
2. Zwracaj większą uwagę na tytuły Swoich wątków , w tym przypadku sam rozpętałeś wojnę tym prowokacyjnym pytaniem. Mógłbyś go zatytułować np. Młody-gniewny (zd.2,3,4,5) Inaczej wyglądała by wtedy ocena Twoich prac.
3. Nie wstawiaj bez powodu tylu zdjęć.
4. No i najważniejsze - to nie aparat a fotograf robi zdjęcia , aparat to narzędzie w ręku fotografa.
Z tego co widzę sprzęt masz całkiem , całkiem więc nie pozostaje nic innego jak popracować nad techniką.
Powodzenia.
Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
nie
powtórzę za pierwszym z kolei kolegą : Ała .... zdecydowanie nie![]()
Skontaktuj się z nami