Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 50

Wątek: Kondi

Madziulek
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jakubs Zobacz posta
    dobra
    1. nie czytał regulaminu umieszczania zdjęć
    a Ty czytałeś ?

1. Oceniaj zdjęcie a nie fotografa
    2.Nie rób żadnych wycieczek osobistych...zamiast napisać – ty robisz kiepskie zdjęcia – napisz – to zdjęcie jest kiepskie ponieważ...
    7. Nie pisz na siłę...jeśli nic mądrego nie przychodzi Ci do głowy, pamiętaj, że milczenie jest złotem...

itd...

Cytat Zamieszczone przez jakubs Zobacz posta
    gdyby to był użytkownik mający parę postów lub choćby zarejestrowany jakiś czas temu, to możnaby wykazać więcej wyrozumiałości, jednak w tym wypadku to jest wg mnie niezasłużone
    ciekawe ...

Domyślnie

niestety w tym przypadku łatwo pomylić wycieczki osobiste z uwagami technicznymi, bo uwagi techniczne są raczej organizacyjne więc mogą byc odebrane jako osobiste, możesz je rozumiec jak chcesz, ale wytłumaczę Ci to co zawarłem w post scriptum... otóż, to że ktoś ma nieco postów lub zarejestrował się jakiś czas temu świadczy o tym , że przeglądał to forum, interesował się zasadami umieszczania zdjęć, jakością tych zdjęć które tu widział, czy ogólnymi zasadami fotografii... jednak ten pierwszy post świadczy wg mnie o jakimś stopniu ignorancji, który nie budzi u obserwatora współczucia, czy pragnienia pomocy.... a jeśli u Ciebie takie pragnienie budzi, to tej pomocy udziel, bo możesz tak jak każdy...

co do milczenia, które to wg Ciebie jest złotem, to mam wrażenie, iż moja wypowiedź była dla pogromcy jedną z bardziej pomocnych

Domyślnie

nie kapuje nad czym wy tu deliberujecie? Nad gościem "zaśmiecaczem" co zarejestrował się 22.06 następnie 5 minut później wrzucił wszystko co miał na karcie i tyle go było widać? (ostatnio widziany 22.06 godz. 23.05, do tej pory się nie pojawił na forum nawet). Jakbus ma rację, nikt by na niego nie wsiadł gdyby nie fakt że "wpadł i wypadł" zostawiając za sobą bałagan.
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Dopisze się do kogoś wspominającego o fotka.pl...
    Moim zdaniem nie chodziło o ocenę zdjęć pod kątem ich wykonania, jakości, dobranych parametrów itp a raczej chodziło o ocenę modela, domniemam, że jest to autoportret.

Faktycznie z takim zamiarem to raczej w inne miejsce trzeba się udać, jak choćby wspomniany portal, tam być może polecą komantarze typu: "ładny z Ciebie chłopak" które i tak bardziej uwage autora zwrócą niż te odnośnie techniki.
    less is more
    Pozdrawiam
    Konrad M

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pogromca_pikseli Zobacz posta
    no to nie był auto portret bo nie na trybie auto tylko na jakiejś liteże chyba R
    no i w tym momencie mnie zabiłeś
    nie wiedziałem do czego służy funkcja Auto, teraz już wiem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pogromca_pikseli Zobacz posta
    no to nie był auto portret bo nie na trybie auto tylko na jakiejś liteże chyba R
    no tak ....

ćwicz dalej, przeczytaj instrukcję
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

LOOOL

bo AUTO = AUTOportret, jakby ktoś nie wiedział
    less is more
    Pozdrawiam
    Konrad M

Domyślnie

gdzie jest R w aparacie?
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez najt Zobacz posta
    gdzie jest R w aparacie?
    ...no proszę Cię - przecież "apaRat". To jest proste...
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Może dajmy temu wątkowi umrzeć śmiercią naturalną? Albo niech ktoś z modów przeniesie do Cafe? Zdjęć już i tak w nim nie ma...

(PS: ekonet_pth - )

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów