Co tu taka cisza ostatnio? wszyscy zaczeli chodzic na spotkania AA? :P
Calkiem przyjemne, mocno chmielowe
Szukaj
Co tu taka cisza ostatnio? wszyscy zaczeli chodzic na spotkania AA? :P
Calkiem przyjemne, mocno chmielowe
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Rewelacji jakoś nie ma...
Ostatnio edytowane przez qualin ; 01-06-2014 o 15:34
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
A zdziś takie:
też takiese...
qualin okidoki wychyliłeś już w sklepie?![]()
Tak wyszlo :P akurat mam fajny sklep na osiedlu i jak sie zagadam z wlascicielem to i piwo na miejscu pojdzieCzasem sa tez darmowe degustacje win (po ostatniej na miekkich nogach wychodzilem)
Generalnie co tydzien jakies nowe piwo sie pojawia, prawdopodobnie niedlugo beda tez i z usa browarki, ale ich cena bedzie oscylowala w okolicach 20 zl :/
.
Zazdroszczę że masz taki sklepik... ja muszę jechać trochę po zaopatrzenie. Albo przez neta zamawiać
A browarek jak dobry to i te 20zł warto wyłożyć.
Zniesmaczony IPA z Belhaven otwarłem jeszcze swoje... no i od razu lepiej. I wyraziściej
Na osiedlu obok (jakies 300m) mam jeszcze jeden taki sklepik, ale tam maja wiekszy wybor dobrych whisky (maja sporo takich powyzej 1000zl za butelke) niz piw![]()
.
Przeklejam z bloga swojego- podsumowując średniawa na maksa, ale to tylko moje subiektywne odczucie
"Z okazji Światowego Dnia Whisky w 2014 roku obchodzonego 17 maja postanowiłem zamieścić ocenę limitowanej edycji Longrow z destylarni Springbank. Najpierw krótkie podsumowanie. Whisky nie zachwyca. Wydaje się że brakuje jej trochę wieku, większość aromatów i smaków jest przytłumiona. Niestety whisky butelkowana w 2002 roku w ilości 2350 butelek, więc im dalej w las, tym butelek na rynku mniej. Przez to cena nie koresponduje zupełnie z jakością. Jest to pijalna whisky, na pewno można w niej znaleźć pozytywy jednak nie nastawiałbym się na coś szałowego."
Kolor: blady bursztynowy
Nuty zapachowe: wanilia, cytryny, limonki, pomarańcze, ogólnie cytrusy, szarlotka, pomidory
Smak: cytryna, herbata z cytryną, ogórek, w smaku nabiera słodkości owocowej
Finisz:krotki, plaski i cytrusowy
Skontaktuj się z nami