Całkiem niezłe ciemne piwko
Byłem z deka z zdziwiony patrząc na producenta. Czy ta Manufaktura Jabłonowo to to samo Jabłonowo, które ma w swoim "portfolio" bełty dla meneli w plastiku takie jak RYSY czy MOCNE?
Szukaj
Całkiem niezłe ciemne piwko
Byłem z deka z zdziwiony patrząc na producenta. Czy ta Manufaktura Jabłonowo to to samo Jabłonowo, które ma w swoim "portfolio" bełty dla meneli w plastiku takie jak RYSY czy MOCNE?
Ostatnio edytowane przez Borat1979 ; 19-05-2014 o 18:37
Wiedeńskie i Belga mozna pić
a nowego Jankesa piliscie?
Wlasnie w moim osiedlowym sklepie dostali Jankesa i napewno sprobuje. Dzisiaj smakowalem 3go juz doktorka
Naprawde dobre sa te piwka i prawdziwe niepasteryzowane (maja niecaly miesiac przydatnosci do spozycia).
tylko szkoda, ze prawie 8 zl butelka kosztuje :/
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
A ja się pochwalę nie piwkiem a herbatą prosto z chin (na bazie ryżu). Dziwnie pachnie ale ogólnie dało radę wypić![]()
Dia De Los Muertos - DOA IPA
zapozyczone z sieci...
Może pogoda nie bardzo pod ten styl pasuje... ale tak mnie naszło coś![]()
6 miesięcy po terminie. Warto było przetrzymać. Niesamowicie się wygładziło, stało się 'aksamitne' a nie takie ostre jak pamiętam przy piciu 'w terminie'.
Porter bardzo dobrze nadaje się do dłuższego przetrzymania, warto nawet wyczaić gdzie sprzedają w obniżonej cenie po terminie i się zaopatrzyć na zapas![]()
Jeszcze lepiej przetrzymuje się porter z Żywca... z tych ogólnie dostępnych.
Skontaktuj się z nami